Ники Вълчанов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ники Вълчанов е зъл компютърен гений, дистрибутор на нов вид алкохолен коктейл, съдържащ тройно дестилирана вишновка, захаросана черешка и произвеждана от личния му винпром водка "Reset". Създател е на софтуерната платформа UMFU, както и на продукта СЕКСБОМБАПЕПА. За съжаление не помни нищо от това, тъй като всичко това е направил в нетрезво състояние, по време на напиването си за двадесет и четвъртия си рожден ден.

Съдържание

Детство и ранни години

Ники преди и след намазването с водка "Reset"
Увеличаване
Ники преди и след намазването с водка "Reset"

В началото се е смятало, че Вълчанов е кръстоска между майка си и баща си, но археологически разкопки доказват факта, че е бил закърмен по комшийски директно от вимето на Панайот Добриков. Още с раждането си, Ники Вълчанов се напива жестоко и коефициентът му на интелигентност пада необратимо от 256 до 128. Година по-късно, за да побере IQ-то си в short int, Ники Вълчанов собственоръчно оперира част от мозъка си и премахва една единица. С новият коефициент 127, Вълчанов започва от ранно време да извършва сатанински ритуали, състоящи се от нехармонични акорди на пиано, ядене на сирене в особено големи количества, напиване с препятствия, напиване в свободен стил и изнасилване на хапещи щъркели. На четири години Ники Вълчанов престава да пие. На четири години и два дни Ники Вълчанов започва да пие отново, с което разгневява Сандокана. Една вечер самият Сандокан намазва лицето на Ники с прототип на водка "Reset" и така коренно променя външния му вид (виж снимката).

Пуберитет

Когато се събужда, Ники Вълчанов открива някои силно забележими промени в тялото си: окосмяване под мишниците и по срамните части, уголемяване на половите органи, по-басов глас и два умрели щъркела, за чиято смърт науката още мълчи. Ники започва да учи френски език, чрез който успява да омая няколко пловдивски гимназистки, три мъжки щъркела и една жаба. Първата целувка в живота на Ники Вълчанов е именно с жабата, която се превърнала в крастава дънна платка... С включването на захранване към дънната платка обаче тя отново се превърнала в жаба и Ники Вълчанов отново я целунал... Този цикъл продължил точно един месец, с което Ники Вълчанов се смята за откривател както на цикъла в програмирането, така и на месечния цикъл. Целуването на жабата довело до генна модификация у целуващия, поради което Ники Вълчанов е подложен на дългогодишно лечение във ФМИ-Пловдив.

Студентски години

За съжаление, лечението, както и жабата се оказват подла измама от страна на Сандокана и скоро след излекуването си, Ники Вълчанов е поробен от Империята му. Денонощният робски труд обаче не пречи на Ники Вълчанов да композира музика, като едно от най-известните му парчета се пуска по радио "Хоризонт" всяка вечер точно в 0:00 ч. По-късно (заедно с Петър Събев) основава музикален ансамбъл ФМИ, за което свидетелстват земетресенията в Турция. По това време Ники Вълчанов се доказва като опитен кибергладиатор и започва да обучава млади джедаи от ФМИ-Пловдив на олимпийски дух и фокуси със зайци. Една от легендите разказва, че Вълчанов лично е обучил Лили Иванова и дори вокалистката на Evanescence, след което тя напуска факултета с 200 г сирене и думите: I'm so tired of being here. На прощаване Ники Вълчанов, Лили Иванова, вокалистката на Evanescence и още няколко студенти от факултета записват музикален албум и го изпращат в Космоса. Извънземните засичат сигнала и изпращат космическия кораб "Попоропо" да освободи Ники от Империята на Сандокана.

Живот в Космоса

Понастоящем Ники Вълчанов работи в навигационния отдел на кораба "Попоропо" и се опитва да си спомни как се прави водка "Reset", която екипажът да използва за киберпространствен хиперскок. При опитите да възстанови вкуса от оригиналната рецепта, Ники Вълчанов създава други известни храни и напитки като Red Bull, лозови сърмички и капучино против травестити. Рецептите им се пазят в базата данни на кораба "Попоропо"

Лични инструменти