Микропроцесорни Системи - гр. Правец

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 09:51, 17 авг 2011
T34434 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 05:16, 4 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
Секретно предприятие, създадено специално, за да се конструира [[Изкуствен интелект]] на базата на трактор ЮМЗ. Секретно предприятие, създадено специално, за да се конструира [[Изкуствен интелект]] на базата на трактор ЮМЗ.
-Като странична продукция произвежда хибриди между телевизор ''"Юност"'', пишеща машина ''"Хебър"'' за задоволяване на интелектуалните потребности на населението, както и щайги за ТКЗС, гр.[[Каспичан]].+Като странична продукция произвежда хибриди между телевизор ''"Юност"'' и пишеща машина ''"Хебър"'', с черно-зелена [[ЕЛТ|електронно-лъчева тръба]] (12-цолов монохромен CRT монитор) за задоволяване на интелектуалните потребности на населението, както и високотехнологичните за времето си пластмасови [[щайга|щайги]] за ТКЗС-тата в култовите средища гара [[Каспичан]] и гара [[Хитрино]], и прилежащите им селищни системи в окръг [[Шумен]], за съхранение и доставка на безценните суровини, съответно от грозде и сини сливи, до местните [[Винпром]]и.
След идването на [[Демокрация]]та предприятието редуцира силно публичната си дейност за сметка на секретните разработки, като на практика минава в нелегалност. В настоящият момент единствен правоприемник на активите му "де юре" и "де факто" е корпорация [[Кибертрон]]. Творческият гений на екипа е факторът, вдъхващ живот на залежалите складови наличностти и идеи от епохата на [[Комунизъм|Комунизма]]. Иновативни решения като например използването на механичен програматор от "Перла 05" в качеството му на пермутационен генератор като съществен елемент от логическия блок на андроида (посредством него изкуственото създание се сдобива с истинска [[Свободна Воля]]) правят чест на колектива на [[Кибертрон]], и показват че репутацията на проекта като средище на авангардната техническа мисъл е напълно заслужена. Разработването на [[Изкуствен интелект]], започнало през 1972 година с монтирането на 2 диода в дръжката на метлата на [[Кака Пена чистачката]] еволюира съвсем естествено в настоящите разработки на Естествен Интелект. След идването на [[Демокрация]]та предприятието редуцира силно публичната си дейност за сметка на секретните разработки, като на практика минава в нелегалност. В настоящият момент единствен правоприемник на активите му "де юре" и "де факто" е корпорация [[Кибертрон]]. Творческият гений на екипа е факторът, вдъхващ живот на залежалите складови наличностти и идеи от епохата на [[Комунизъм|Комунизма]]. Иновативни решения като например използването на механичен програматор от "Перла 05" в качеството му на пермутационен генератор като съществен елемент от логическия блок на андроида (посредством него изкуственото създание се сдобива с истинска [[Свободна Воля]]) правят чест на колектива на [[Кибертрон]], и показват че репутацията на проекта като средище на авангардната техническа мисъл е напълно заслужена. Разработването на [[Изкуствен интелект]], започнало през 1972 година с монтирането на 2 диода в дръжката на метлата на [[Кака Пена чистачката]] еволюира съвсем естествено в настоящите разработки на Естествен Интелект.

Версия от 05:16, 4 авг 2022

Секретно предприятие, създадено специално, за да се конструира Изкуствен интелект на базата на трактор ЮМЗ.

Като странична продукция произвежда хибриди между телевизор "Юност" и пишеща машина "Хебър", с черно-зелена електронно-лъчева тръба (12-цолов монохромен CRT монитор) за задоволяване на интелектуалните потребности на населението, както и високотехнологичните за времето си пластмасови щайги за ТКЗС-тата в култовите средища гара Каспичан и гара Хитрино, и прилежащите им селищни системи в окръг Шумен, за съхранение и доставка на безценните суровини, съответно от грозде и сини сливи, до местните Винпроми.

След идването на Демокрацията предприятието редуцира силно публичната си дейност за сметка на секретните разработки, като на практика минава в нелегалност. В настоящият момент единствен правоприемник на активите му "де юре" и "де факто" е корпорация Кибертрон. Творческият гений на екипа е факторът, вдъхващ живот на залежалите складови наличностти и идеи от епохата на Комунизма. Иновативни решения като например използването на механичен програматор от "Перла 05" в качеството му на пермутационен генератор като съществен елемент от логическия блок на андроида (посредством него изкуственото създание се сдобива с истинска Свободна Воля) правят чест на колектива на Кибертрон, и показват че репутацията на проекта като средище на авангардната техническа мисъл е напълно заслужена. Разработването на Изкуствен интелект, започнало през 1972 година с монтирането на 2 диода в дръжката на метлата на Кака Пена чистачката еволюира съвсем естествено в настоящите разработки на Естествен Интелект.

Култовата машина "Правец 82" също е върната към нов живот - мрежа от свързани с поцинкована тел (известна по света още като Българско инженерно влакно) Правеци, надлежно снабдени с 5" флопидискови устройства е поела ролята на външен, Wireless сървър, помагащ за обработката в реално време на гигантският обем сензорна информация постъпващ нонстоп през видеосензорите (2 апарата Смяна 8М) и аудиосензорите (първият микрофон на Лили Иванова, дарен лично от голямата певица на Ахмед Мерчев) на робота.

Пловдивския клон на предприятието или така наречения "Завод за запаметяващи устроиства" поставя началото на супер секретния проект "ХиперПравец" - компютър работещ с въглища .

Лични инструменти