Краси Манев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Stop_hand.png Пазете очите си.
Тази статия е писана, докато авторът е пушил неизвестна тревообразна субстанция. Той може да се нуждае от психиатър. Събираме помощи за да осигурим подходящо лечение.

Красимир Манев, както е известно по-голям брат на Юлиан Вучков. Известен в средите на запознатите с псевдонима "Татко Смърф". Характерното за него, както и на всички други смърфове, е промиването в продължение на десетилетия на мозъчетата на, не чак толкова невръстните вече, студенти в страховитите дебри на Тъмната страна от Софийския Университет.

Известен също и с книгите си за вуду магия, които разпространява, заврян в най-тъмните подземия, "дискретно" и на основата на "математиката" успява да ги наложи.

През 1918 година Краси Манев натрупва първия си милион с продажба на боза. Използва парите за нелегален имплант, с който защитава доцентура и трайно се намесва в подземния живот на Софийски Университет, Факултет по Математика и Информатика.


Преди това Красимир Манев и съпругата му Нели Манева (БАН, Институт по математика) бяха членове на БКП и активни сътрудници на комунистическите тайни служби. Още оттова Маневи работят в тясно сътрудничество с Йордан Денев (един от видните агенти на комунистическите тайни служби в БАН и СУ). През 90-те години Манев не се кандидатира в изборни органи на Университета поради необходимостта да подпише декларация, че не е сътрудничал на тайните служби.

Лични инструменти