Киншаса

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Киншаса е измерение от метвъртия нуклеотид на микросредата на атома, някъде в Конго. Връзката между измеренията (Кеншаса - Абсурдистан ) се извършва на гара Дембеле. Според модерната простология измерението е редното място на всепознати ватманите и предпочитан кълчър евент спот на извънземните. Както на острова на Ненайдени, така и в Киншаса, хората са супергерои които пият нафта, не боледуват и виждат умрели

Първи контакт

След като кибертрон изпраща своя робот разузнавач Ник Щайн първи навлиза през портала, съобщава за свят както никога до сега. Жените ходят по гърди и белят лук, антифриза се смесва със спирта за постигане на местното питие - тубофло. Йерархията в обществото се изразява в племенно-социалистически строй на глупаците, управлявани от турската манафска ложа, тогава още в зародишното си състояние. Икономика няма, а местния поминък е джебчийство. След като Кибертрон вижда потенциала на този нов свят, построява гара Дембеле, като неин началник станция е местен помако-кюрд Гара Дембеле. От тогава се таксува по един кози зародиш за еднопосочен билет от гара Садово до гара Дембеле.

Алтернативи за достигане

Българското Дружение за Жертвопреношенията ( БДЖ) наскоро откри алтернативен начин за достигане на Киншаса. В сайта им излезе следния гайд.

След анален секс с девица-циганка я полейте с натриев бензоат и я пострижете.
Събере косата и направете свещи от кирта ѝ и ги запалете във формата на пентаграм.
Танцувайте около пентаграма типичния танц на Веселин Маринов и я налагайте с метла, потопена в керосин.
Хвърлете ръчна граната в местната детска градина и направете фунийки от курана.
Яжте семе и плюйте в тях докато не се получи слюнко-хартиена каша.
Поставете я в центъра на пентаграма и с обущарско шило си прободете слабините и оставете кръвта да покрие ¼ от кашата.
След като загубите съзнание от кръвоизлива ще се събудите в казан зад публичния дом на Киншаса"
Лични инструменти