Илюжън

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Илюжън е песен на Красимир Аврамов, тя е посветена на Лили Иванова и е част от розовия му период.

Съдържание

История

Песента е написана във Франция в средата на средновековието от Краси в една тоалетна (зад един храст) на пясък с клечка. Тя се е родила докато Краси (все още твърде млад и зелен) е мечтаел за ласките на човешко същество с две или повече дупки и косми по гърба, ръцете и краката. Един ден преди това, Ламята Спаска му се нахвърлила докато бягала с плячката си (Лили Иванова) и той я убил (ламята). Лили имала 400 годишен юбилей и решила да му пусне. След като младия пубер консумирал наградата си избягал до най-близкия храст, взел една клечка, смъкнал си гащите, напънал се и започнал да пише за да увековечи чувствата си.

Текст

Give me, give me your time
Show me, show me you’re mine
Give me, give me your time
Show me, show me you’re mine
So I want your touch
All I want is your touch
I need you much
Baby, I need you so much

С тези редове младият, поет и бъдещ певец ни доказва, че любовта наистина е сляпа. Останалото си е чиста порнография и не мога да го цитирам по памет.

Скоро след участието на Краси на Евровизия, много българи избягаха в Македония и гръмна нов скандал около неговата персона. Оказа се,че в песента е закодиран текст,прославящ Сатаната,запека и Лили Иванова. Ето го и уличаващото видео (http://vbox7.com/play:78f972ed).

Клип

Клипа е сниман у шопия. На него се виждат много голи мъже (до кръста), които танцуват, а Човекът Глас установява... интимен контакт... с тях, докато пее, после се сменят. Ясно се различават надписите "Цаца СОЗОПОЛ" по бронята на лиричния герой, все пак той е избрал българското и не се срамува. Малко преди края на епичната битка, Краси се изморява, Лили му се нахвърля като тиранозавър и го захапва за сънната артерия. Песента свършва след десет секунди и се виждат 10 накуцващи мъже със съдрани гащи, които минават под дъгата.

Културно влияние

Благодарение на този рядък видео материал може да се съди за поведението на динозаврите. Фактът, че този клип е цветен, помага на учените да определят как са изглеждали динозаврите и какво облекло е носело древното гей общество.

Награди и отличия

През 2009 година Краси Аврамов получава нобелова награда за особен принос в археологията, заради написаното по-горе, а Лили Иванова получава Орден Стара планина.

Лични инструменти