ИТ инкубатор

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 06:53, 15 окт 2005; view current revision
←Older revision | Newer revision→
ИТ инкубатор
Увеличаване
ИТ инкубатор

Българските ИТ инкубатори са проект на българското правитество за насърчаване на половата активност на българските ИТ специалисти. Според проучване на комисията по полова активност, сексуалната активност в ИТ сектора е 3 пъти под средната за страната и над 10 пъти по-малка в сравнение с активността в Люлин, Обеля и Дружба. Научавайки тази новина, Саша Безуханова, шеф на Хюлет Пакард България, се е наела ЛИЧНО да реши този проблем. Първият опит за ИТ инкубатор е САП Лабс, София


Съдържание

How it works

Всъщност, ИТ инкубаторът е сграда, целта на която е да се съберат колкото се може повече ИТ фирми на едно място. Сградата задължително има общи унисекс тоалетни, за да може ИТ специалистът случайно да се засече с млади дами в тоалетната. Младите дами са секс-специалистки, специално наети в ИТ фирмите под формата на HR, PR и маркетинг.

Точки

ИТ специалистът се определя като "сениор" в ИТ инкубатора, след като съберете 1000 ИТ точки по схемата изложена по-долу:


Група А

- свирка - 1 точка.

- свирка - с издуване на лявата и дясната буза - 2 точки.

- свирка - лапане на целият кур и близане на топките едновременно - 3 точки.

Група Б

- вагинален секс - 1 точка

Група В

- анален секс - 5 точки.


Person Multipliers:

- циганка - х 0.10

- жена от Плевен - х 0.50.

- негърка - х 1.5

- жената на Ники Василев - х 5.00

- Саша Безуханова - х 15.00


Комбо Multipliers

Двойно комбо от две различни групи - х 1.50

Тройно комбо от всичките три групи - х 3.00

Тройно комбо, като Група В (анален секс) е първа в хронологичен ред, следвана от Група А (свирки) - х 7.00


Сценарий 1

Румънеца и Енчев отиват на работа в своя офис в САП Лабс. През целият ден те програмират на Джава. На обед хапват пиле фрикасе. Вечерта изпиват една бира в Кривото и се прибират.


Точки спечелени през този ден - Румънеца - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки.

Енчев - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки.


Сценарий 2

Басистът на Ахат отива на работа като Джава програмист в САП Лабс от своя апартамент в Младост 4 по околовръстносто шосе. Поради задръстването, той си поръчва свирка от услужлива мургавелка за 2 лева. Свеж отива на работа, пие кафе и програмира на Джава до обяд, след което яде пиле фрикасе. Следобед получава ICQ съобщение от колежка от Плевен на третия етаж, че е сама в стаята. Басистът на Ахат отива - следва бърза свирка и секс. Басистът на Ахат доволно си запалва цигара, когато колежката казва:

"Ши мъ повтаргаш ли ил' да съ огащвам?"

Басиста на Ахат просто няма избор при този секси диалект и се принуждава да повтори същата програмата.

Точки:

Околовръстно: 1 точка от Група А

Офис: 1 точка от Група А, 1 точка от Група Б, с комбо multiplier х 1.50, с person multiplier х 0.5, всичко това два пъти - 3 точки total.

Лични инструменти