ИТ инкубатор

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 06:12, 15 окт 2005
Guru (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 06:12, 15 окт 2005
Guru (Беседа | приноси)
Сценарий 1
Go to next diff →
Ред 57: Ред 57:
== Сценарий 1 == == Сценарий 1 ==
-Румънеца и Енчев отиват на работа в своя офис в САП Лабс. През целият ден те програмират на Джава. На обед хапват пиле фрикасе. Вечерта изпиват една бира в Кривото и се прибират.+Румънеца и Енчев отиват на работа в своя офис в [[САП Лабс]]. През целият ден те програмират на [[Джава]]. На обед хапват [[пиле фрикасе]]. Вечерта изпиват една бира в Кривото и се прибират.
 + 
Точки спечелени през този ден - Точки спечелени през този ден -
Румънеца - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки. Румънеца - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки.
 +
Енчев - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки. Енчев - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки.

Версия от 06:12, 15 окт 2005

ИТ инкубатор
Увеличаване
ИТ инкубатор


Съдържание

Дефиниция

Българските ИТ инкубатори са проект на българското правитество за насърчаване на половата активност на българските ИТ специалисти. Според проучване на комисията по полова активност, сексуалната активност в ИТ сектора е 3 пъти под средната за страната и над 10 пъти по-малка в сравнение с активността в Люлин, Обеля и Дружба. Научавайки тази новина, Саша Безуханова, шеф на Хюлет Пакард България, се е наела ЛИЧНО да реши този проблем.

How it works

Всъщност, ИТ инкубаторът е сграда, целта на която е да се съберат колкото се може повече ИТ фирми на едно място. Сградата задължително има общи унисекс тоалетни, за да може ИТ специалистът случайно да се засече с млади дами в тоалетната. Младите дами са секс-специалистки, специално наети в ИТ фирмите под формата на HR, PR и маркетинг.

Точки

ИТ специалистът се определя като "сениор" в ИТ инкубатора, след като съберете 1000 ИТ точки по схемата изложена по-долу:


Група А

- свирка - 1 точка.

- свирка - с издуване на лявата и дясната буза - 2 точки.

- свирка - лапане на целият кур и близане на топките едновременно - 3 точки.

Група Б

- вагинален секс - 1 точка

Група В

- анален секс - 5 точки.


Person Multipliers:

- циганка - х 0.10

- жена от Плевен - х 0.50.

- негърка - х 1.5

- жената на Ники Василев - х 5.00

- Саша Безуханова - х 15.00


Комбо Multipliers

Двойно комбо от две различни групи - х 1.50

Тройно комбо от всичките три групи - х 3.00

Тройно комбо, като Група В (анален секс) е първа в хронологичен ред, следвана от Група А (свирки) - х 7.00


Сценарий 1

Румънеца и Енчев отиват на работа в своя офис в САП Лабс. През целият ден те програмират на Джава. На обед хапват пиле фрикасе. Вечерта изпиват една бира в Кривото и се прибират.


Точки спечелени през този ден - Румънеца - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки.

Енчев - 0 точки от трите групи, х0 от person multipliers, x0 oт комбо multipliers - тотал 0 точки.

Лични инструменти