ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МЕ ПОДМЛАДИХА

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Също както "Носа ми падна", "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МЕ ПОДМЛАДИХА" е историята на братовчедът на Сотир Моктада от Крушовица който е отвлечен от изваънземни .


I част


Всичко започна от тук. Ведъж когато дойде Алипи с неговата си приятелка Дураница която беше и преди моя приятелка. Тя беше дошла за да ходят в хармана да се крият във сламата и Дураница да му прави минети. И тъй като тя беше долна курва която ходише да прави само минети и да я черпят по къщите. Набивах в на Алипи главата да не си занимава с нея ама не ма послуша. Затова реших да утрепя Дураница.


Докато се ръчкаха в хармана отидох и разрязах почти седалото на кенефа като да и се набият трески и да падне в ямата. За да отиде до кенефа и направих любимият и чай от репи.Сложих в него разхлабително хапче и го занесох да го изпиe. След една минута тръгна към кенефа бавно ама вуйчо Анго който имаше разтройство и като кихнеше се насираше я изпревари. И като отиде и седна и падна и потъна в ямата. Дураница пък като видя ямата получи инфаркт защото се беше напълнила до горе с говна защото не беше източвана 5 години. Дураница все пак умря но си мълчах че аз съм направил белята.


Като видя ямата дядо Шефкет се шокира и помисли че го е направил най-омразния му враг бай-Димир от Карабунар.Дядо взе двуцевката си и 60 годишната си граната която я беше откраднал докато служише в Вътрешни войски. Тръгна към Карабунар пеша въпреки че беше на 120 километра от Крушовица.


Чакахме 2 месеца да се върне след което започнахме да го търсим. Намерихме на 3 километра от Крушовица дрехите му ,двуцевакта всичко.Мислихме че нещо го е изяло ама нямаше кокали или кръв. Една вечер аз, Алипи и брат ми бяхме се качили на покрива на къщата и ядохме 6 годишен буркан с кисели краставички докато над нас се показа една летяща чения която пусна право в буркана кредитната карта която дядо е беше откраднал в една банка докато един си е беше изпуснал. За да не вземе картата баба Рамазаница от дядо и да изфука парите дядо е беше глътнал.

II част


Една седмица отидохме аз, чичо Тано, Алипи и 2-рия син на майка ми от 3-я брак Юсуф да крадем мед от едни кошери в Бохот! Бяхме с на вуйчата Москвича през нощта. Взехме 5 тенекии и ги напълнихме.

Докато карах, Алипи взе да вика, че му се е разлял мед по целия панталон и много му щипело по ташаците. Брат ми му предложи да му направи един минет, да махне меда от уя му, за да може да се изпикае на спокойствие. Москвето взе да прекъсва и спряхме.

Отворих капака и проверих свещите. За да не ме удари тока, вързах за уя един кабел за маса. Чичо Тано завъртя контактния ключ и като ме разтресе, от гъза ми взе да излиза огън и взриви тубата с бензина, дето ми беше в краката, за да долея в карбуратора. От ударната вълна целия мед се разхвърча и на Алипи не му се виждаха очите от мед. Докато се обърна и две мечки го беха отвлекли в гората!

Тръгнахме пеш по пътя и Алипи ни настигна с едно колело, отивал си до тях да се преоблече и пак щял да се върне в гората! Мечките го олизали от глава до петите, като му направили 100 минета и му пъхнали един кълвач в гъза. Като го ебат, този кълвач с клюна си кълве на мечките уйовите глави, както са в гъза му, и бил голям кеф!!!

Както си вървихме и една голема чиния с един голем фар ни освети и кацна. От кораба излезоха 4 извънземни и на мястото на антените имаха по два уя на главите си! Като ни заговориха, от гъзовете им взеха да излизат едни шарени канарчета и врабчета и после разбрах, че единия ги ловял в клетки и ги продавал в петък на пазара в Левски и Павликени!

Натовариха ни в кораба и летехме известно време! Като кацнахме, мислех, че сме на Луната, а то се оказа, че сме в Разград! Онези педераси отлетеха и ни оставиха там! Поразходихме се по центъра и отидохме на гарата! Нямахме пари за билети и затова на Началника на гарата, на шефа на кондукторите, на транспортните полицаи, на началника на ресторанта на гарата и на тоя, дето чука колелата с един чук, им направих по 4 минета! А пък брат ми на единия му правеше минет, на другия с едната ръка му биеше чекии, с другата ръка прелистваше една книга, с десния крак цепеше дърва и пазеше 3 яйца, а пък с левия чешеше едно куче!

Прибрах се в къщи след 10 дена много подмладен! Ударих дрънкалките на вратата и жена ми се показа:

- Кой търсиш момченце? - пита тя.
- Аз съм ма! - казах й аз.

Като ми извърте един шамар и се развика:

- Да вървиш на майка си в шундата и там да викаш "МА". Ти, - кай, - къде живееш?

Дойдоха и ме арестуваха, и ме записаха в Детска педагогическа стая! Оттам 2 години в Бойчиновци и сега пак съм студент!

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МЕ ПОДМЛАДИХА!


III част

Когато завърших 5 курс "Право" отидох пак до жена си да и припомня спомени за да може да разбере че съм аз.

Отидох одарих с лъжица домашно направеният звънец който представляваше консерви със закачени гайки от вътре за да дрънкат.Дойде видя ме и ми вика " Пак ли ти бе бунак дребен загубен. Треснах и една псувня "Краво такава казах ли да махниш този звънец и да го дадеш за старо желязо и да продадеш на антиквар 50 годишните солници които са от рождението ти ма и да приготвиш буркани за медът който ще нося от Бохот".

Като чу тази псувня от мен толкова много-добре разбра че това съм аз.Започна да ми вика че ми се извинява че ме е набила и че е извикала милицията да ме арестува.

Хвана ма пъхна ме в сутиена си и ма вкара в къщи на топло.Тъкмо когато ми сипваше Заешката яхния дойде пак летящата чиния и отвляка мен и жена ми. Това беше кораба който отвляка дедо Шефкет.


Като се качихме ни сложиха в една една клетка , а в съседната клетка беше дядо и на мястото на очите му бяха ташаците и вместо нос имаше уи , а пък на мястото на уя беше носът му и на мястото на ташаците му бяха очите. Едно извънземно което беше 90 см назлобено ми се развика и ми каза че ме е направил така за да се отърва от жена си и да ме приюти Владо Кузов у тях вместо да кисна в моя бардак. След това се озовах с жена ми в кошарата с козите. Аз от 4 станах пак на 27 години ,а жена ми от 50 стана на 75 години. Дедо пък се озова в Разградския зоо парк и го мислиха за прочутият Чернобилски пенискан който вместо човка има уи.

Лични инструменти