Женския пазар

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:08, 11 мар 2006
Trink (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Baten8 (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
Противно на очакванията, това не е пазар, където се продават [[жени]]. Кой е луд да си купи [[жени|жена]]? Противно на очакванията, това не е пазар, където се продават [[жени]]. Кой е луд да си купи [[жени|жена]]?
-По последни данни там се намират и [[Слонският снайпер|Слонски снайпери]] между 13:16 и 14:37 на всеки втори март на всяка високосна година, когато марс и юпитер се подредят по начин, напомнящ врътките на козе черво.+По последни данни там се намират и [[Слонският снайпер|Слонски снайпери]] между 13:37 и 14:37 на всеки втори Март на всяка високосна година, когато [[Марс]] и Юпитер се подредят по начин, напомнящ врътките на козе черво.
 + 
 + 
 +----
 +Средище на [[Илюминати]] и бледа сянка на [[Колхозния]] във [[Варна]]. От името на пазара се подразбира, че там се събират предимно женски индивиди. Но това, което не се споменава в прочутото име на пазара е, че там се събират и огромни групи от техни [[мургави събратя]] [[извънземни]] .
 +любимо място за пазар на [[урбанеца]] и [[урбанка]]та .
 +единствено място в европа кадето може да се закупи легално [[анцуг]] [[евроласт]] и [[джапанки]]
 + 
 +Също така сборен пункт на [[Манаф|манафите]].
 + 
 +[http://vbox7.com/play:823a3924 Професор Вучков на Женския пазар]
 + 
 +[[Категория: Местоположения]]

Текуща версия

Противно на очакванията, това не е пазар, където се продават жени. Кой е луд да си купи жена?

По последни данни там се намират и Слонски снайпери между 13:37 и 14:37 на всеки втори Март на всяка високосна година, когато Марс и Юпитер се подредят по начин, напомнящ врътките на козе черво.Средище на Илюминати и бледа сянка на Колхозния във Варна. От името на пазара се подразбира, че там се събират предимно женски индивиди. Но това, което не се споменава в прочутото име на пазара е, че там се събират и огромни групи от техни мургави събратя извънземни . любимо място за пазар на урбанеца и урбанката . единствено място в европа кадето може да се закупи легално анцуг евроласт и джапанки

Също така сборен пункт на манафите.

Професор Вучков на Женския пазар (http://vbox7.com/play:823a3924)

Лични инструменти