Емо Мастията

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Емо в естествения си хабитат, което го изпълва с неудържима радост
Увеличаване
Емо в естествения си хабитат, което го изпълва с неудържима радост

Емо Мастията е виден хъхряк, анална подложка на Рупсито Бой (aka hi6n0kot3_00) и интригант. Известен е с изключителната му резистентност към хемороиди и всякакъв друг маясъл благодарение на системна профилактика по старинна турска технология с изтърване на сапун. Роден е на една дата с Фгени Минчев.

Личен живот

N/A

Ако не са частните му уроци по англичански у Британиката, никога не би си показал гагата по центъра под угроза от интифада и лаперация. Учи в Първа Езикова, което го прави патриций сред плебеите от Търговска и Руското, с които дружи. В качеството си на комшия и сол-ташак с Тедо Ментата, Емо Мастията отрано се отраква и посвещава в мистериите на тайнството Любов, в които ги въвежда Хищното Коте. Постоянно се опитва да съсипе здравите взаимоотношения между Борката и Роско, като успехът му е доста спорен.

Переспективи за светло бъдеще

Смята да стане юрист, като благодарение на големите му повратливост и анален клиренс може доста бързо да напредне в кариерата. Иначе определено няма да се сдобие с личен живот и социален експириънс.

Лични инструменти