Дъската

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Тая е плоска кат Дъска!Бахмаааму!"
Метъла Клавдий пред в.Трут

Дъ ивъл Пленк, или по-известна като човека тип PVC (с нулева гръдна обиколка).

Когато не е заета с учене обича да учи, да реше космите по врата си, също и тези по гърба, да не забравяме останалите по лактите и горичките по краката. Близка приятелка е с няколко момичета, като всъщност само едно-две от цялата петчленна банда може да се нарече момиче.

Зове се тийнейджър и се надява да спечели конкурса за рекламно лице на Китайските топки Бен-Уа. В момента посещава учреждението ПМГ, Димитровград с надежда за изнасилване.

Има амбиции да стане велика поетеса, да бъде най-умния човек в ПМГ, което е теоретично невъзможно поради факта, че не е човек. Обича емаците като най-върховото ѝ постижение е посещаване на Варна, Върха на Обсерваторията (в района на т.нар. Кенеф Господен). Некадърността ѝ се извисява до неподозирано висини, от който ѝ се гади.

Има любовни връзки с Тошко (39 г.) и Красчо (19 г.) завършили трагично поради липсата на шибане, джънгър и кози. Пирдопската връзка с Радко Рядкото (Зоофила от с.Добрич) завършва с облекчение. В момента се радва на попове и калугери.

Лични инструменти