Дон Кольо

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 05:21, 24 апр 2021
Pavlovich (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 05:35, 24 апр 2021
Pavlovich (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 3: Ред 3:
Благодарение на високото напрежение, той е дарен с вечен живот. Неговата личност е и герой от средновековни европейски балади. В испанския кралски двор е известен като дон Николо. Дон Кольо придобива световна известност като защитник на бедните и угнетените. Той ненавижда богатите, първенютата, самохвалковците и дребните мошеници. Обикновените хора го считат за свой герой. Благородния нрав, спокойствието и стоическата философия на дон Кольо, повлиява на редица световни философски течения и теологически схващания. Изследователи систематизират философското течение на дон Кольо като '''Николизъм'''. Николизма заема свой дял в европейската философия. Това философско течение изповядва забавяне на пулса и общото състояние на функциите на тялото при започване на трудов процес. Естествени критици на Николизма са японските и китайски философски школи. Благодарение на високото напрежение, той е дарен с вечен живот. Неговата личност е и герой от средновековни европейски балади. В испанския кралски двор е известен като дон Николо. Дон Кольо придобива световна известност като защитник на бедните и угнетените. Той ненавижда богатите, първенютата, самохвалковците и дребните мошеници. Обикновените хора го считат за свой герой. Благородния нрав, спокойствието и стоическата философия на дон Кольо, повлиява на редица световни философски течения и теологически схващания. Изследователи систематизират философското течение на дон Кольо като '''Николизъм'''. Николизма заема свой дял в европейската философия. Това философско течение изповядва забавяне на пулса и общото състояние на функциите на тялото при започване на трудов процес. Естествени критици на Николизма са японските и китайски философски школи.
Дон Кольо е почитан от много европейски политически лидери, холивудски звезди, различни инфлуенсъри и висши управленци. Най популярен обаче остава в африканските държави, [[Индия]] , [[Пакистан]] и [[Мангалдеш]], където неговата философия не само е превърната в култ, но е изведена до съвършенство. Много геополитически анализатори обвиняват Николизма за забавените темпове на развитие в тези страни. Дон Кольо е почитан от много европейски политически лидери, холивудски звезди, различни инфлуенсъри и висши управленци. Най популярен обаче остава в африканските държави, [[Индия]] , [[Пакистан]] и [[Мангалдеш]], където неговата философия не само е превърната в култ, но е изведена до съвършенство. Много геополитически анализатори обвиняват Николизма за забавените темпове на развитие в тези страни.
-В днешни дни, дон Кольо живее смирен и тих живот посветен на ниското напрежение. Верен на семейството, домашните си любимци и определени напитки, дон Кольо гледа с нескрита насмешка на околния свят. Много негови биографи твърдят, че той е неконтролируем зъл истерик и откровен мизантроп, но това не е реално потвърдена информация.+В днешни дни, дон Кольо живее смирен и тих живот посветен на ниското напрежение. Верен на семейството, домашните си любимци и определени месни печива, дон Кольо гледа с нескрита насмешка на околния свят. Много негови биографи твърдят, че той е неконтролируем зъл истерик и откровен мизантроп, но това не е реално потвърдена информация.
 +----
 +Дон Кольо е в залата на славата на '''прикритите пукисти''' (опоненти на непукистите). Той е Доктор Хонорис Кауза на редица учебни заведения.
 +Дон Кольо е един от малкото световни специалисти по конструиране на [[Голям Ракиен Инжекцион - ГРИ]].
 + 
[[Категория:Люде]] [[Категория:Люде]]

Версия от 05:35, 24 апр 2021

Картинка:World nikolizm.jpg

Don Kolio живее по законите на Ом* (свещен звук и мантра в индуизма, будизма, джайнизма и сикхизма.).

Благодарение на високото напрежение, той е дарен с вечен живот. Неговата личност е и герой от средновековни европейски балади. В испанския кралски двор е известен като дон Николо. Дон Кольо придобива световна известност като защитник на бедните и угнетените. Той ненавижда богатите, първенютата, самохвалковците и дребните мошеници. Обикновените хора го считат за свой герой. Благородния нрав, спокойствието и стоическата философия на дон Кольо, повлиява на редица световни философски течения и теологически схващания. Изследователи систематизират философското течение на дон Кольо като Николизъм. Николизма заема свой дял в европейската философия. Това философско течение изповядва забавяне на пулса и общото състояние на функциите на тялото при започване на трудов процес. Естествени критици на Николизма са японските и китайски философски школи. Дон Кольо е почитан от много европейски политически лидери, холивудски звезди, различни инфлуенсъри и висши управленци. Най популярен обаче остава в африканските държави, Индия , Пакистан и Мангалдеш, където неговата философия не само е превърната в култ, но е изведена до съвършенство. Много геополитически анализатори обвиняват Николизма за забавените темпове на развитие в тези страни. В днешни дни, дон Кольо живее смирен и тих живот посветен на ниското напрежение. Верен на семейството, домашните си любимци и определени месни печива, дон Кольо гледа с нескрита насмешка на околния свят. Много негови биографи твърдят, че той е неконтролируем зъл истерик и откровен мизантроп, но това не е реално потвърдена информация.


Дон Кольо е в залата на славата на прикритите пукисти (опоненти на непукистите). Той е Доктор Хонорис Кауза на редица учебни заведения. Дон Кольо е един от малкото световни специалисти по конструиране на Голям Ракиен Инжекцион - ГРИ.

Лични инструменти