Димитрина Милкова

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Накратко за Милчето

Димитрина Милкова е преподавателка по ОТП в Софийски Университет. Тя е антипод на хаоса и произвола в университета. Подвизава се като защитник на правото, най-важния социално-нормативен регулатор на обществено-социалните отношения. И след като правото, най-важният социално-нормативен регулатор на обществено-социалните отношения, се базира на справедливостта, и доколкото законът проявява изключителна загриженост към по-слабите... о, не се издържа, това са пълни глупости! Когато не формира правнорелевантна воля, която е свързана с правото - социално най-важния регулатор на социално-психологическите отношения в обществото и неговите отношения, и не прави волеизявления, яде хора и студенти. Близка приятелка на Роска Русинова. Личен паж на Милкова е главен асистент Петър Личев

Известни и не чак толкова известни факти

Димитрина Милкова пише учебници. Неминуемо е. Известна е с дарбата си (тавтология) да заявява едно напълно ненужно нещо в учебника си по 8 пъти с различни думи и обратно.

Предполага се, че в миналото е имала връзка с Росен Ташев, с когото в момента са смъртни врагове. Обича да къса студенти, да яде хора (и малки бозайници), да пие кръв от костенурки и да събеседва с Кьосев. Милкова е известна и като човека с най-много тъмна енергия на единица площ от тялото.

За нея от приятели

  1. Ако гарван започне да грачи над къщата на Милкова, гарванът скоро ще умре.
Димитрина Милкова преподава на студенти
Увеличаване
Димитрина Милкова преподава на студенти

По време на изпита

По време на изпита (а най-често и преди него) учениците се надъхват с култовата класика

О, книжка!

Лични инструменти