Геймлофт

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Клон на мултинационална корпорация, разработваща стрип покери, секси пасианси, голи пакмани и други развращаващи продукти за мобилни телефони. За модели в същите са използвани бивши и настоящи кадри в чуждестранните офиси на компанията (Монреал, Ченгду и Буйнос Айрес). Това обикновено е трамплин за техните кариери, който спомага за преместването им на работа в Майкрософт и други високоуважавани компании (известни с това, колко високо ценят уменията на служителите си да играят Флаш игри, докато не дойде Денят на Крайния Срок и плащат поне 2 пъти по-добре от ГЛ).

Основен фактор за осемнадесетцифрените печалби на Геймлофт всъщност са двадесет-и-пет-кадровите анимации, които превръщат потребителите на гореспоменатите софтуерни продукти в озверели консуматори на всякакви други упадъчни продукти, подсказани чрез дяволските анимации. Друго тайно оръжие са подслушващите програми в игрите на компанията, чрез които в Интел разбират новостите от света на технологиите, а МВР, Агенцията по Хазарта и голяма част от работещите в ИТ фирмите в София си набавят пари за поредно посещение в Син Сити.

"Копеуееееее, пуснах процесора на мойта Нокия 6110 на 3,4 GHz"
- разказва въодушевено след безсънната нощ JAVA деБелопър на пристигащ на работа колега. 
"Да, скъпа, ще купя мента, мастика, и още и една голяма лимонада за разредител"
- разсеяно отговаря след поредния "тиймбилдинг" служител на фирмата на въпрос на 
неизвестен професор от ФМИ по време на защита на дипломната си работа.

...след което му обещава корица на сп.Нов Фолк и автограф на Азис, ако го пусне да мине метър. За капак заплашва да покаже на жена му снимките на Парис Хилтън от новата игра на фирмата, която научният работник е имал неблагоразумието да инсталира.

Лични инструменти