Вуду

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Вуду е националната религия на Африка и се практикува от негрите там, които не са християни или мюсюлмани. Всеки, който твърди обратното вероятно е участник в кампанията Негри в училище (http://www.africaeducation.org/) или някои гей парад или такова нещо и ако те не са черни, можете спокойно да заложите, че те са араби или цигани .

ИСТОРИЯ

Много негри всъщност смятат, че вуду е уникално Африканско изобретение. Тези негри са олигофрени. Африканците не можаха дори да измислят писмения си език (с изключение на древните египетски ръкописи Bamum, Bassa, Ethiopic, Kpelle, Loma, Mende, N'ko, Tifinagh и тези родни Сомалийски скриптове, които никой не използва), и не бройте само тия суеверните забавни церемонии в които негрите се напушват и се дрогират. Концепцията на вуду е всъщност измислена от създателите на Monkey Island, Стъклен Дом и Half-wife, който е толкова популярен симулатор на насилие, че превзема всички дни от 18ти век до наши дни! След това много негри мислеха, че ще бъде готино да твърдят че те са създали вудуто. Следователно те корумпираха много държави с много фалшиви доказателства, че те са създалите на вудуто, както лъжеха че Сатаната можело да се подкупува с наркотици.

Вуду практики

Вуду се практикува с използването на прекомерно огромно количество наркотици, грубото промушване на изработени кукли , колекциониране на безстойностни "духовни" блестящи предмети, като свраките например, които негрите също ги използват и за изнасилване.Като цяло целта им е да own-над собствените си врагове (с други думи почти всички, особено белите), да впечатлят / да се свързват с мъртвите си предци (по принцип защото никога няма да имат шанс да кажат на бащите си, че са го обичали и сега правят магии с тяхна помощ като ги режат) и да улесняват изнасилването в глобални размери. Излишно е да се каже, че вуду е абсолютна олигофрения и много трудна за правене и не е много популярна извън Африка, Хаити и Ню Орлиънс.

Видни хора, които практикуват това изкуство

На първо място тя, Вещицата от голямото село Кърджали, която е учила черна магия 20 години и има 10 годишен стаж, но за съжаление не е оторизирана вещица да практикува Вуду. Но се говори, че тайно прави експерименти с невинните дечица от яслите, както на времето ги е кашонирала. Други видни индивиди са Кибертрон, Краси Манев и всички Лайнояди, с изключение на Вучков, за който се смята че е старейшина на всички магически партии, освен тази в която се пракува вудуто.

Интересни примери из подобни сайтове т.е. в Лукоморието има следната история : "Совсем недавно, сказал Яков Саулович, органы разоблачили группу так называемых тамплиеров, ошибочно либо с целью маскировки мнящих себя наследниками Сионского ордена. Не будем забывать, товарищи. что тамплиеры являлись союзниками псов-рыцарей Ливонского и Тевтонского орденов, исконных врагов и поработителей рабочих и крестьян. Этим выродкам удалось добыть образцы волос, ногтей и спермы одного из вождей пролетариата. Органам ОГПУ в последний момент удалось осуществить подмену материала, и кровавый замысел извергов рода человеческого с позором провалился. Эти изверги, товарищи, сделали восковую куклу вождя и проводили над ней инвольтацию, а если попросту – пытали ее вязальными спицами. Сотрудник-доброволец, сдавший свой материал, скончался в страшных судорогах в битве за освобождение человечества. М. Успенский, «Посмотри в глаза чудовищ»"

А който му се чете : > Инвольтация к эгрегору

Лични инструменти