Видин

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Видин е градът на Осман Пазвантоглу - полу-християнин, полу-шоп. Построил с баба си Бабините Видини кули, откъдето дебне шлепове с нафта и ги бомби.

В този град има всякакви общности от хора - власье, циганье, негри, сърби, сърби от MonteNegro, и разбира се, недъгави и тъпоумни оранили се с пръжки момченца от селата, които ходят във вече бившия официален бардак Sky Club. Там те обичат да си показват селянията, ходейки боси по баровете, като трошат бутилки от главите на малките и правят цигански изпълнения като влизане с джип през главния вход на официалния публичен дом на града.

Дунав тече, Видин остава....
Увеличаване
Дунав тече, Видин остава....

По улиците можеш да чуеш думи като: ебаньееее, дье дьеееееееееее, малииий, баси селянина, таа курвъ, баси тъпия клес, те тоа е до доле"Дреме ми уя уе" и т.н.

Тези жители на Бонония обичат да пият ...и бият, като се пие, се слуша задължително сръбска музика и се вика "ебаньеееееее" силно. За тази специфична за града прослойка има само един вид секс - еналния, защото те векове преди програмистите на езика джава са разбрали, че този вид секс работи абсолютно, без значение от пола. Има и индивиди, които в аптеката казват, че искат презерватив 4х4, защото щели да газят в лайна...

Видин има и фонтан на площада си. Преди наричан Трите Хуя, сега Трите Курвички. В най-добрите години оттам е течала нафта и хората са си пълнели бутилки и тубички за нафтовите печки.

Градът е известен още с това, че над 50% от популацията му са Скучаещи Милионери. Озлобени от охолния живот във Видин, близките до него завистливи села Враца и Монтана редовно предприемат ПийАр кампании срещу хипер-полиса.

Етнографите дават едва трето място на Видин като гено-патогенна зона. Първата (не само) според етнографите е Перник, а второто място се пада на съседното на Видин село Враца. Изненадващо обаче, Видин все пак е задминал с голяма преднина един митичен полу-полис - Самоков. Очакванията са, че само след 1 трилион години Видин ще стане гено-патогенна зона номер 1, когато на жителите на Враца окончателно ще им писне от режима на водата и ще се преселят в средата на Дунава. Най-престижната награда, печелена от града, е официалното МУ признаване за за ЦЕНТЪР НА ВСЕЛЕНАТА през 1990 година.

След последните опити да бъде направен ремонт на градската градина, вече е познат и като Градът На Бизнеса И Разкоша. По-добре не ходете там. Милионерите не обичат новодошли, гледат ги подозрително и често се опитват да ги обезкуражат, като ги пребиват. Освен това може да ви доведат до шок реплики от вида: "Д'еба мама му д'еба, веднъж да зема дваесе лева да си стъпа на краката!".

От етническият състав на града следва да се отбележи, че в него живееше и виетнамец един брой. След появата му се е забелязал странен спад на броя бездомни кучета, обитаващи града на бъдещето. За съжаление обичаният от хората Брус Ли (както бе наричан), е предал богу дух в една зима в средата на десетилетието. Трупа бива открит от двойка ученици от ПМГ в снега, докато се придвижвали към гараж за да практикуват енален секс с помощта на празно пликче от "Заьо Байо" в ролята на презерватив, в голямото междучасие.

Част от възрастното население на полиса е пристрастено освен към сапунените сериали, и към яденето на мистичен препарат с име TEST, което по-младите поколения разхищават, миейки с него кухненски съдове. Те се опитват да пристрастят към него и внуците си, сервирайки им го на филийка хляб с думите: "Пени-са-не-пени-са-че-го-едеш".

Лични инструменти