Вандал

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Вандалът е лице, на което учените не са установили пола, поради което е с неустановен пол. Съществуват теории, според които, вандалът е бета версия на първия робот, създаден от Ахмед Мерчев, но той отрича това, въртейки глава наляво-нагоре-надясно-надолу, което въртене изразява объркването му пред поставения въпрос, а според психолози показва, че лицето послъгва.

Характерно за вандала е, че чувството му за хумор се изразява в чупене на предмети, спъване на хора или замерянето им с тухли четворки, каспичанска изработка. Това навежда на мисълта, че вандалът наистина е бета версия на първия робот, създаден от Ахмед Мерчев, който, бидейки авангардист, хайтекист и истински двигател на прогреса, е използвал процесор Intel Core Duo.

Не могат да се пренебрегнат, обаче, някои изключителни постижения на вандала. Така напрамер пословицата "На кривата ракета Космосът й пречи", неизменно поражда у вандала следните основателни възгласи:

  1. "Защо им е на руснаците да строят крива ракета, толкова ли не могат да я изправят?"
  2. "Ако не могат да изправят една ракета - бах ги у руснаците!"
  3. "Какво пък пречи Космосът на кривата ракета?"
  4. "Ако ракетата е крива, но не може да се изправи, а Космосът е прав, но пречи, нека да изкривят Космоса, да им се не види и руснаците!"

Всъщност, вандалът не е лош. Или ако е лош, вината е изцяло на Ахмед Мерчев, който му слага (на вандала) процесор Intel Core Duo, въпреки че самият Стийв Джобс го предупреждава да не прави това и дори предлага да смени процесора за сметка на Дисни.

Ахмед Мерчев, който е известен с извратения си хумор и връзките си с Дявола, отговаря ехидно:

"Не ща, бе! Ти чакай да видиш какъв майтап ще стане!"

Този отговор е записан със специални разузнавателни средства и може да послужи пред съда.

Лични инструменти