Бил Гейтс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 02:01, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 06:17, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист." "640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
- - Гейтс при завербуването на [[програмисти]] за претакането на първата открадната версия на [[ДОС]] (да не се бърка с DDOS) + - Гейтс при завербуването на [[програмисти]] за претакането на първата открадната версия на [[ДОС]]
- от стандартната за времето 13-цолова триъгълна твърда (от където и терминът "ХАРДуер") дискета + ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти, да не се бърка с DDOS)
- на 5,25-инчова квадратна мека дискета (откъдето пък произлиза терминът "софтуер" - означаващ "мек ми е").+ от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда
 + (от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета
 + (откъдето пък произлиза терминът "софтуер" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").
'''Бил Гей(т)с''' '''Бил Гей(т)с'''
Ред 8: Ред 10:
[[Картинка:bgatesandpie.gif|right|framed|Понякога обича да прекалява с яденето на пасти]] [[Картинка:bgatesandpie.gif|right|framed|Понякога обича да прекалява с яденето на пасти]]
-Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-[[зубър]]". Особено опасен – страда от параноична маниакална депресия. Обсебен от ваксините, вирусите и пандемиите. Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "[[Майкрософт]]" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-като-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт"). +Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-[[зубър]]". Особено опасен – страда от параноично-маниакална обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска депресия (вж. снимката). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, Новото нормално и намаляването на населението на [[Африка]]та понеже [[Расизъм|негрите]] там [[Коронавирус|психо-куро'навируса]] не ще да ги хваща.
-Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанска констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам. +Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "[[Майкрософт]]" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").
-Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, [[Сън Майкросистемс|Sun]], Netscape, [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]] и други. +Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанската шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам.
-Основен разпространител на некадърно написани вируси в [[Импрнет|Световната Мрежа]]. Вирусите се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение прави [[вирусът XP]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самият Бил Гейтс. +Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от [[IBM]], [[Сън Майкросистемс|Sun]], [[Епъл|Япъл]], [[Netscape]], [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]] и други.
-При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено [[крак|кракнат]] [[Линдолс|Уинд'доорс]], но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано, макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.+Основен разпространител на некадърно написани [[вирус]]и в [[Интернет|Световната Мрежа]] и [[Импернет]]. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят [[ХъРъ|вирусът XP]] и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус [[Виста]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия [[Бил Гейтс|Император]].
-Виден гей-кон'спиратор, предполагаем роднина и съмишленик на [[Уди Алън]].+При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено [[Кози_крак|кракнат]] [[Уиндолс|Уинд'доорс]], но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано - макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.
 + 
 +Виден гей-кон'спиратор, предполагаем съплеменник, роднина (пак вж. снимката) и съмишленик на [[Ебане|Уди Алън]] - популярен [[директор]] на филми и [[Педофили|почитател на CheesePizza-та]].
==Произход== ==Произход==
Ред 32: Ред 36:
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска "Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска
отпред-назад e още по-лошо, инсталира се [[Уиндолс]]!", отпред-назад e още по-лошо, инсталира се [[Уиндолс]]!",
- заяви самият [[Дявол|Луцифер]] пред пожелала да остане анонимна контактьорка от [[Джебел]]+ заяви самият [[Дявол|Луцифер]] пред пожелала да остане анонимна контактьорка от [[Джебел|Джебел(т)]]
[[Категория:Люде]] [[Категория:Людоеди]] [[Категория:Люде]] [[Категория:Людоеди]]

Версия от 06:17, 3 авг 2022

"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
  - Гейтс при завербуването на програмисти за претакането на първата открадната версия на ДОС 
    ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти, да не се бърка с DDOS) 
    от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда 
    (от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета 
    (откъдето пък произлиза терминът "софтуер" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").

Бил Гей(т)с

Понякога обича да прекалява с яденето на пасти
Понякога обича да прекалява с яденето на пасти

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-зубър". Особено опасен – страда от параноично-маниакална обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска депресия (вж. снимката). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, Новото нормално и намаляването на населението на Африката понеже негрите там психо-куро'навируса не ще да ги хваща.

Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").

Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанската шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Луникс фен, случайно минаващ оттам.

Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun, Япъл, Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец и други.

Основен разпространител на некадърно написани вируси в Световната Мрежа и Импернет. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят вирусът XP и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус Виста) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия Император.

При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено кракнат Уинд'доорс, но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано - макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.

Виден гей-кон'спиратор, предполагаем съплеменник, роднина (пак вж. снимката) и съмишленик на Уди Алън - популярен директор на филми и почитател на CheesePizza-та.

Произход

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!",
заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска 
 отпред-назад e още по-лошо, инсталира се Уиндолс!",
  заяви самият Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел(т)
Лични инструменти