Бил Гейтс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:07, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Hansen (Беседа | приноси)

Ред 9: Ред 9:
'''Бил Гей(т)с''' '''Бил Гей(т)с'''
-[[Картинка:bgatesandpie.gif|right|framed|Понякога обича да прекалява с яденето на пасти]]+[[Картинка:bgatesandpie.gif|right|framed|Понякога обича да прекалява с яденето на пасти.]]
-Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-[[зубър]]". Особено опасен – страда от параноично-маниакална обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска депресия (вж. снимката). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, Новото нормално и намаляването на населението на [[Африка]]та понеже [[Расизъм|негрите]] там [[Коронавирус|психо-куро'навируса]] не ще да ги хваща. +Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-[[зубър]]". Особено опасен – страда от обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска параноично-маниакална депресия във фронто-окципитална ("челно-тилна") констелация (вж. снимката!). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, "Новото нормално" и намаляването на населението на [[Африка]]та понеже [[Расизъм|негрите]] там [[Коронавирус|психо-куро'навируса]] не ще да ги хваща.
Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "[[Майкрософт]]" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт"). Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "[[Майкрософт]]" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").
-Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанската шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам. +Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява пък на Мегаломанската му шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на (сексуална) самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам.
- +
-Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от [[IBM]], [[Сън Майкросистемс|Sun]], [[Епъл|Япъл]], [[Netscape]], [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]], [[Древните богове]] и други. +
 +Страда също така и от остра форма на [[Клептомания]]. Задигнал интелектуални продукти от [[IBM]], [[Сън Майкросистемс|Sun]], [[Епъл|Япъл и Стив Джобс]], [[Джим Джоунс]], [[Netscape]], [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]], [[Древните богове]] и други.
 +[[Картинка:Winxpface.gif|right|framed]]
Основен разпространител на некадърно написани [[вирус]]и в [[Интернет|Световната Мрежа]] и [[Импернет]]. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят [[ХъРъ|вирусът XP]] и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус [[Виста]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия [[Бил Гейтс|Император]]. Основен разпространител на некадърно написани [[вирус]]и в [[Интернет|Световната Мрежа]] и [[Импернет]]. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят [[ХъРъ|вирусът XP]] и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус [[Виста]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия [[Бил Гейтс|Император]].
Ред 37: Ред 37:
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска "Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска
отпред-назад e още по-лошо, инсталира се [[Уиндолс]]!", отпред-назад e още по-лошо, инсталира се [[Уиндолс]]!",
- заяви самият [[Дявол|Луцифер]] пред пожелала да остане анонимна контактьорка от [[Джебел|Джебел(т)]]+ заяви самият [[Дявол|Луцифер]] пред пожелала да остане анонимна контактьорка от [[Джебел|Джебел(т)]]
 + 
 +Та... [[Дед_Панас|Отака́ хуйня, маля́та.]] (рус. - Вот такая хуйня, малыши.)
 + 
 + 
[[Категория:Люде]] [[Категория:Людоеди]] [[Категория:Люде]] [[Категория:Людоеди]]

Текуща версия

"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
 - Гейтс при завербуването на програмисти за претакането на първата открадната версия на ДОС 
  ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти в железни кутии, да не се бърка с DDOS) 
  от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда 
  (от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета 
  (откъдето пък произлиза терминът "софтуер(ист)" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").
  Странно изказване след като е платил 80 бона в долàри на програмиста от Ай'Би'Му'и'дървото, откраднал за Него ДОС-а.

Бил Гей(т)с

Понякога обича да прекалява с яденето на пасти.
Понякога обича да прекалява с яденето на пасти.

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-зубър". Особено опасен – страда от обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска параноично-маниакална депресия във фронто-окципитална ("челно-тилна") констелация (вж. снимката!). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, "Новото нормално" и намаляването на населението на Африката понеже негрите там психо-куро'навируса не ще да ги хваща.

Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").

Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява пък на Мегаломанската му шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на (сексуална) самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Луникс фен, случайно минаващ оттам.

Страда също така и от остра форма на Клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun, Япъл и Стив Джобс, Джим Джоунс, Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец, Древните богове и други.

Основен разпространител на некадърно написани вируси в Световната Мрежа и Импернет. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят вирусът XP и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус Виста) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия Император.

При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено кракнат Уинд'доорс, но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано - макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.

Виден гей-кон'спиратор, предполагаем съплеменник, роднина (пак вж. снимката) и съмишленик на Уди Алън - популярен директор на филми и почитател на CheesePizza-та.

Произход

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!",
 заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
 коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска 
 отпред-назад e още по-лошо, инсталира се Уиндолс!",
 заяви самият Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел(т) 

Та... Отака́ хуйня, маля́та. (рус. - Вот такая хуйня, малыши.)

Лични инструменти