Бил Гейтс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 06:17, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 21:07, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист." "640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
- Гейтс при завербуването на [[програмисти]] за претакането на първата открадната версия на [[ДОС]] - Гейтс при завербуването на [[програмисти]] за претакането на първата открадната версия на [[ДОС]]
- ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти, да не се бърка с DDOS) + ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти в железни кутии, да не се бърка с DDOS)
от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда
(от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета (от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета
- (откъдето пък произлиза терминът "софтуер" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").+ (откъдето пък произлиза терминът "софтуер(ист)" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").
 + Странно изказване след като е платил 80 бона в долàри на програмиста от [[IBM|Ай'Би'Му'и'дървото]], откраднал за Него ДОС-а.
'''Бил Гей(т)с''' '''Бил Гей(т)с'''
Ред 16: Ред 17:
Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанската шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам. Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанската шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от [[Луникс]] фен, случайно минаващ оттам.
-Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от [[IBM]], [[Сън Майкросистемс|Sun]], [[Епъл|Япъл]], [[Netscape]], [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]] и други. +Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от [[IBM]], [[Сън Майкросистемс|Sun]], [[Епъл|Япъл]], [[Netscape]], [[Микропроцесорни Системи - гр. Правец]], [[Древните богове]] и други.
Основен разпространител на некадърно написани [[вирус]]и в [[Интернет|Световната Мрежа]] и [[Импернет]]. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят [[ХъРъ|вирусът XP]] и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус [[Виста]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия [[Бил Гейтс|Император]]. Основен разпространител на некадърно написани [[вирус]]и в [[Интернет|Световната Мрежа]] и [[Импернет]]. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят [[ХъРъ|вирусът XP]] и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус [[Виста]]) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия [[Бил Гейтс|Император]].
Ред 29: Ред 30:
"Долна инсинуация!", "Долна инсинуация!",
- заяви представител на [[Дявол|Злите сили]] пред вестник [[Практична Домакиня]]+ заяви представител на [[Дявол|Злите сили]] пред вестник [[Практична Домакиня]]
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!", "Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
- коментира адвокатът на [[Дявол]]а, Кевин Ломакс.+ коментира адвокатът на [[Дявол]]а, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска "Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска

Версия от 21:07, 3 авг 2022

"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
 - Гейтс при завербуването на програмисти за претакането на първата открадната версия на ДОС 
  ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти в железни кутии, да не се бърка с DDOS) 
  от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда 
  (от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета 
  (откъдето пък произлиза терминът "софтуер(ист)" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").
  Странно изказване след като е платил 80 бона в долàри на програмиста от Ай'Би'Му'и'дървото, откраднал за Него ДОС-а.

Бил Гей(т)с

Понякога обича да прекалява с яденето на пасти
Понякога обича да прекалява с яденето на пасти

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-зубър". Особено опасен – страда от параноично-маниакална обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска депресия (вж. снимката). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, Новото нормално и намаляването на населението на Африката понеже негрите там психо-куро'навируса не ще да ги хваща.

Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").

Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява на Мегаломанската шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Луникс фен, случайно минаващ оттам.

Страда също така и от остра форма на клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun, Япъл, Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец, Древните богове и други.

Основен разпространител на некадърно написани вируси в Световната Мрежа и Импернет. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят вирусът XP и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус Виста) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия Император.

При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено кракнат Уинд'доорс, но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано - макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.

Виден гей-кон'спиратор, предполагаем съплеменник, роднина (пак вж. снимката) и съмишленик на Уди Алън - популярен директор на филми и почитател на CheesePizza-та.

Произход

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!",
 заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
 коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска 
 отпред-назад e още по-лошо, инсталира се Уиндолс!",
 заяви самият Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел(т)
Лични инструменти