Бате ПейНЧо

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Бате ПейНЧо е готвен от създателите му от Кибертрон за наследник на бате Енчо. Основната му задача е да се върти надвечер около махленската детска градина, маскиран като дружелюбен батко с излъчване на непорочна девица с мръсни помисли и примамването им в по-закътани места и блудство с децата. Последните му действия бяха обяснени в специалния брой на вестник Практична домакиня, посветен на милениума от 10.01.2000 година лично от гурото Ахмед Мерчев:

 "Тъй като се налага бате Енчо по някое време да бъде изведен от експлоатация заради амортизация на единицата, новият ни бот, с   кодово име "Дева Мария с контрабандния дамски тампон в бельото", се очаква да го замести най-късно до 2025 година. Вече нашите   законодатели готвят законодателни промени, с които да може да продължи и (разбира се) развие дейността на бате Енчо под формата   на реалити, развиващо се като зелено училище в изолирана местност в Еленския Балкан. Засега не е ясно как ще се казва форматното   шоу."

Повече информация не излиза по въпроса. Според разработилия го екип, бате ПейНЧо представлява модификация на бате Енчо, възпитаван и ъпгрейдван лично от Владо Кузов и Волен Сидеров. Понякога в програмирането му е участвал Сергей Станишев в компанията на Азис и Икебаната. Гордост на Ахмед Мерчев е че въпреки че ботът му е бил интегриран в умряла котка, той е успял да асемблира на 111% емулацията на естественото поведение на льонака.

Въдворяването на бате ПейНЧо в земния живот е извършено с инжектирането му в полуразложена котка и развитието му като пухкаво бяло бебе, приютено от циганка, която не можела да чете и го кръстила Пею вместо указаното на гърба му със занитена с поп-нитове ламаринена табелка Пеню, което е и причината този бот да носи това чудато име. Това внася новя яснота в действията, за които е програмиран - да причинява болка от физическо и емоционално естество поголовно (от английското pain - думата за болка). Главното Ч в името му указва, че той генеалогически се числи към клана на Чочарките, но е от ония негови непризнали се клонове, които се крият в храстите и не смеят да си признаят какви са, за разлика от мургавите им родственички, които продават телата си по пътищата.

Развитие на бате ПейНЧо в бъдещето

Напоследък се забелязва, че е записан в елитна гимназия във Варна, която дели една сграда с основно училище, където постепенно ще разгъне следващите си програмни модули, с чиято помощ да може да осъществява възложените му задачи в живота по отношение на сексуалните посвещения на момченца на възраст между 2 и 10 годинки в тайнствата на педофилията. Според непотвърдени данни членува в Свидетелите на Анала и в ордена на Цепнатата глава.

Лични инструменти