Али Рèзан

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Резан турчин,подвизаващ се като главен(голям,огромен)герой във сатанинската сага Листопад.

Именно огромният му ръст му помага да поема по-лесно и повече удари от практичните домакини,обградили го отвред.


Роля

Най-големият протагонист във филма.Той като стена във семейството поема всички удари и защитава иначе неблагодарните останали членове на същото семейство.

Предполага се че за да е пълна мъката му всеки един от семейството ще се изреди да забие нож в огромния му гръб до финалната серия. Интересен е следният коментар направен по повод Али Рèзан:

"Всеки ден, в който тренираш, е ден за разплата всяко движение, всеки килограм е от значение. Нямаш време за приказки. Интересува те единствено да вдигаш тежестите,нищо друго. Това е отдаденост, ще издържиш ли? !!Не е важно какво говорът или правят зад гърба ти, важното да е ШИРОК!! "

Което до някаква степен издава принадлежността на младият Али със сектата на физкултурианците ,обяснявайки по този начин отдадеността му към силите на доброто,както разбира се и широкият му гръб,както става видно от изказването.

Тук е важно да споменем,че този филм ще сложи началото на войната между физкултурианците на Иисус и Легионът на Онеправданите на Неговият рогат опонент.


Житейски факти

През далечната 1980г Сидеров и Али Рèзан сключват брак, заради огромния му ръст.

През 2010г след отваряне на секретните досиета на сектата на физкултурианците се разбира,че Али Рèзан е бил техен агент под прикритие,чрез който са планирали да спрат доставките на шипков мармалад за подземията на Софийския университет,и да ги пренасочат към Истанбулския университет с което да откъснат България от световната икономика. Този наистина парадоксален акт не дава мира на многобройните анализатори навсякъде по света и ни кара да си задаваме хиляди въпроси.Като наприемр тези:

  • Защо ще отървава от злото държава която би трябвало да има за противник?
  • Защо след като е оттървал от злото държава която би трябвало да има за противник го е пренесъл във съобствената си страна?
  • И защо аджеба след като явно е на страната на злото или по-скоро злото е в неговата страна и подпомага икономиката й,то той лукаво се преправя на добър и светъл герой?

ВЕЛИКАТА СХИЗМА

След тези наистина парещи въпроси на нас обикновените хора не ни остава нищо друго освен да стигнем до заключението,че между доброто и злото има някакво съглашение основано най-вече на базата на търговските взаимоотношения . Това е най-великата схизма във историята на целият свят откакто той самият светува и неслучайно е определена за вярата на последните дни,на която най видни представители са Светиите от последния ден познати ни още като Мормони.

Основни врагове

Лични инструменти