15 Септември

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(пренасочване от 15 септември)

15 Септември или Денят на страшният съд, е 258-ият ден през годината според Масонският календар, а веднъж на четерилетие е и 259-тят. До 9 часа от началото на въпросният ден, пролетариите от всички посоки на света се събират на няколко сборни пункта във всеки град, за да планират бъдещото деветмесечно въстание. Мало, голямо, жЕни и дЯца потеглят да се запознаят или да се видят once more със зъбтиетата, усоетяващи всяка година плановете на революционния комитет, които накратко по-долу ще наричаме учители.

Bulletin of the Atomic Scientists констатират, че на този ден часовникът на страшният съд (Doomsday clock), за който пеят Iron Maiden в известната си песен 2 Minutes to midnight, удря не 2 минути преди полунощ, а 2 секунди. Напрежението в сърцата на бунтовниците ескалира, а когато химнът започне да звучи, коментаторите обявяват стартовата единадесетторка на двата отбора. В следващите 90 минути тече фазата на пряка елиминация към гостуващите тимове, наречени също за по-кратко зайци.

Когато изтече куулдаун таймера, в специални постройки изработени по план на архитекта на Аушвиц, се затварят по средно 25 бунтовника, за да им биват промивани мозъците. Тези постройки накратко ще наричаме Класни стаи. В тях се извършват зли опити от Д-р Джекил със съзнанията на гореспоманите, всяко действие се записва в домовата книга, наречена Дневник, която е прономерована, прошнурована и отговаряща на закона за етажната собственост. Ако все пак има оцелели след дванадесетгодишна промивка на сивото вещество, чрез естествен подбор въпросните се разпределят в други клиники за душевно болни, най-често далеч от родният им град, за по-голямо влияние. Клиниките в днешно време се наричат Университети. Някои от тях са частни. Лекарите там не работят с НЗОК. Денят на страшният съд е заклеймен у нас още от чичко Димитров, днес всички негови последователи работят като надзиратели в гореспоменатите постройки. След събарянето на мавзолея му, бяха построени няколко десетки пункта за мъчение на подрастващи.

Научен факт е, че дори и единиците преминали успешно през всички 21 години мъчение, продължават да честват 15 Септември, освен ако не са с обратна резба. За такива по някой път се прави изключение от държавната иституция наречена Сиропиталище.

Учените от "Училището Ражда Образовани Деца" (накратко наричано УРОД) са установили, че въпросната дата съществува от както Лили Иванова е била родена. Няма живи свидетели доказващи по-ранно съществуване. Фосил на динозавър се съгласява с това твърдение. В наши дни Тя и Веско Маринов допринасят за напълното изтребване на мозъчни клетки у светите мъченици на училищната система.

Друг интересен факт е, че 15 Септември е предшественик на 16 Септември и последовател на 14-ти. Също толкова интересн факт е, че датата е през Септември месец и всяка година е различен ден от седмицата.

P.S.: И едно предупреждение за всички читатели. Когато в годината Петък 13-ти съвпадне с 15-ти септември - не излизайте от къщите си. Вещае се много лоша петилетка за три години.

Лични инструменти