Рабин

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 11:42, 12 сеп 2020
LittleFag (Беседа | приноси)
Рабинъ (дребен педерас)
← Go to previous diff
Версия от 12:18, 12 сеп 2020
LittleFag (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Рабин е всемогъщо форумно божество и изявлен хомосексуалист от породата на дребните педераси. След нерегламентиран полов акт между Тъмните Сили и пиян тираджия в северозападна България през далечната 1965-а година се появява на бял свят форумното божество Рабин. До ден днешен обитава необятните кърове на северозапада. Прехранва се като пише Hello World на "джаварника", разработва тайно колайдер в колаборация с Тъмните Сили. В свободното си време сглобява рециклирани компютри и кара джип без климатик по офроуд пътища заедно с любовникът си Сотир.+== Общи характеристики ==
 +Рабин е всемогъщо форумно божество и изявлен хомосексуалист от породата на дребните педераси. Някои учени го оприличават на трол, но историята показва, че той е нещо много повече от това. Има сведения, че е представител и на Българската Камара на Чичаците.
 + 
 +== Началото ==
 +След нерегламентиран полов акт между Тъмните Сили и пиян тираджия в северозападна България през далечната 1965-а година по черешово време се появява на бял свят форумното божество Рабин. Преди появата на първият интернет той е само представител на породата на дребните педераси, но след това той отприщва истинската му сила заложена в ДНК-то на Тъмните Сили.
 + 
 +== Хабитат ==
 +До ден днешен обитава необятните кърове на северозапада.
 +Рабин може да бъде намерен и в необятното интернет пространство на следните адреси :
 +[https://bgdev-free.asm32.info/!userinfo/Rabin Свободен форум за програмисти]
 +[https://forums.bgdev.org/index.php?showuser=14168 Цензуриран форум за програмисти]
 +[http://clubs.dir.bg/userposts.php?Cat=8&User=rabin&usid=186202 Форум за обикновени педераси]
 + 
 + 
 +== Интереси ==
 +Прехранва се като пише Hello World на Джава, разработва тайно колайдер в колаборация с Тъмните Сили и Светлин Наков. В свободното си време сглобява и бечмарква рециклирани компютри и кара джип без климатик по офроуд пътища заедно с любовникът си Сотир.
 + 
 +== Особености ==
 +Рабин винаги е прав за абсолютно всичко във вселената и Божията промисъл. Всички научни факти, доказателства и опити за опровергаване на неговата вселенкса правота биват жестоко наказвани. Някои учени го сравняват с Чък Норис.
 + 
 +== Личен живот ==
 +По непотвърдени данни Рабин и Сотир са тайни любовници зад гърба на Ахмед Мерчев, който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин и би могло да доведе до тежки последици.

Версия от 12:18, 12 сеп 2020

Съдържание

Общи характеристики

Рабин е всемогъщо форумно божество и изявлен хомосексуалист от породата на дребните педераси. Някои учени го оприличават на трол, но историята показва, че той е нещо много повече от това. Има сведения, че е представител и на Българската Камара на Чичаците.

Началото

След нерегламентиран полов акт между Тъмните Сили и пиян тираджия в северозападна България през далечната 1965-а година по черешово време се появява на бял свят форумното божество Рабин. Преди появата на първият интернет той е само представител на породата на дребните педераси, но след това той отприщва истинската му сила заложена в ДНК-то на Тъмните Сили.

Хабитат

До ден днешен обитава необятните кърове на северозапада. Рабин може да бъде намерен и в необятното интернет пространство на следните адреси : Свободен форум за програмисти (https://bgdev-free.asm32.info/!userinfo/Rabin) Цензуриран форум за програмисти (https://forums.bgdev.org/index.php?showuser=14168) Форум за обикновени педераси (http://clubs.dir.bg/userposts.php?Cat=8&User=rabin&usid=186202)


Интереси

Прехранва се като пише Hello World на Джава, разработва тайно колайдер в колаборация с Тъмните Сили и Светлин Наков. В свободното си време сглобява и бечмарква рециклирани компютри и кара джип без климатик по офроуд пътища заедно с любовникът си Сотир.

Особености

Рабин винаги е прав за абсолютно всичко във вселената и Божията промисъл. Всички научни факти, доказателства и опити за опровергаване на неговата вселенкса правота биват жестоко наказвани. Някои учени го сравняват с Чък Норис.

Личен живот

По непотвърдени данни Рабин и Сотир са тайни любовници зад гърба на Ахмед Мерчев, който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин и би могло да доведе до тежки последици.

Лични инструменти