Натрапника

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:17, 13 фев 2014
Binarysoul (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Baten8 (Беседа | приноси)

Ред 4: Ред 4:
Той не носи бельо, защото е безполов индивид. Той не носи бельо, защото е безполов индивид.
-Храни се с трици и фекалии и то предимно сутрин, а в останалото време преживя закуската си.+Храни се с [[трици]] и фекалии и то предимно сутрин, а в останалото време преживя закуската си.
Натрапника е роден от баща си, защото майка му е била монахиня в Рилския манастир. Натрапника е роден от баща си, защото майка му е била монахиня в Рилския манастир.

Текуща версия

Що е то?

Натрапника е полу-човек полу-маймуна, но повечето го смятат за киборг. Той е на около 19 животински години и неговото оръдие на труда е лопатата, защото като малък е бил емоционално малтретиран с нея (точно това което си мислите е ^_^).

Той не носи бельо, защото е безполов индивид. Храни се с трици и фекалии и то предимно сутрин, а в останалото време преживя закуската си. Натрапника е роден от баща си, защото майка му е била монахиня в Рилския манастир.


Той е зъл хакер, гений, фЪкир, член на групировката Nazi Power Army също известни като "Bulgarian Hackers Army", много зли и елитни хахори/pinkhat нинжди. Те хакват само и единствено с кейлогъри, защото само това умеят. Също така беше почитен член на Бялото Братство, които даряват семенна течност на безработни майки, но поради злоупотреба със стоката, той е изгонен и линчуван публично. Той всъщност не е бил дарител, а е служил като "цедилка".

Смята се че произхода му е турски, макар че живее в Германия. Има много пари, коли и жени. Жените са предимно хермафродити, които не си мият краката и спят чисто голи. Също така Натрапника не им позволява да се къпят, защото започва да ревнува, когато някоя от жените му "вони" по-хубаво от него.

Натрапника владее кунг-фу, тай-чи, сумо, балет, кючек, народни танци и още много бойни изкуства. Световен шампион е по канадска борба в блока сред пенсионерите. Като малък е искал като порасне да стане "Пауър рейнджър", но поради нисък коефицент на интелигентност той решил да стане кибер нинджа-убиец.

(Кибер нинджите-убийци заплашват всеки който наруши тяхното спокойствие и всеки който има по-висок коефицент на интелигентност от тях, че ще бъдат намерени, набити, пребити, хакнати, x4x0r-нати, pen test-нати, пробити, разбити, ремонтирани, разчекнати, увити с найлон и изнасилени с водосточна тръба, и прочие.. Важното е че всичко е само заплаха.)

Повечето кибер нинджи-убийци си служат с клавиатурата като инструмент за убиване на жертвите си, но натрапника ползва своята лопата. Натрапника е толкова добър в занаята си, че вместо клавиатура той използва джойстик за плейстейшън портабъл. Той никога не си сменя дрехите, защото изповядва религията "будализъм", която изисква винаги да се носят едни и същи дрехи и никога да не се къпят, нито да си мият ръцете, нито краката. Богът, който почитат изповядващите на тази религия е КИРОМИР ВЕЛИКИ.


Малко факти за натрапника:

-Натрапника може да вари ракия от сняг.

-Натрапника не се храни, той фотосинтезира.

-Натрапника може да убие летяща муха със снегорина си.

-Сълзотворния газ се произвежда от пръднята на Натрапника.

-Натрапника е първия Люникс потребител.

-Натрапника може едновременно да прави I/O под CMD на Windows.

-Натрапника ползва една единствена парола навсякъде в интернет и тя е "obichamtainoazis123".

-Натрапника може да си обуе панталоните през ръцете и обратно.

-Натрапника владее всички езици, дори си е измислил собствена азбука, а именно 1337 азбуката.

-Натрапника копае дупки с лопатата си в бетон.

-Натрапника програмира на кирилица.

-Натрапника е далечен внук на цар Изродар.

-Натрапника привлича жените с миризмата си и ги отблъсква с дъха си.

-Натрапника пикае седнал и сере легнал.

-Натрапника яде сладолед със сламка.

-Натрапника прави приложения за Android на paint.

-Натрапника е заклет фен на Лили Иванова.

-Натрапника общува с извънземни.

-Натрапника е по-умен от проф. Вучков и по-силен от Чък Норис.

-Натрапника намира за възбуждащо у жените мириса на краката им.

-Натрапника се целува със зъби, не само с език.


Ето негова снимка за всички негови фенове:

Картинка:296235_276727809024722_178738827_n.jpg

Лични инструменти