Китодар Тодоров

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 15:56, 26 ное 2019
Махарабагадуга (Беседа | приноси)
Дооформяне на статията.
← Go to previous diff
Версия от 15:56, 26 ное 2019
Махарабагадуга (Беседа | приноси)
Дооформяне на статията.
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
Китодар Тодоров е разработка на Кибертрон, която е успяла да развие свой собствен интелект и да бъгне умишлено, ставайки самостоятелна единица, с което Китодар вече не е Китодар, но е Китодар, защото всичко в него е Китодар. Китодар Тодоров е разработка на Кибертрон, която е успяла да развие свой собствен интелект и да бъгне умишлено, ставайки самостоятелна единица, с което Китодар вече не е Китодар, но е Китодар, защото всичко в него е Китодар.
-Става известен със себе си, тъй като вследствие на автопричинения бъг, Китодар става способен да се превъплъщава в различни хора и образи (нещо като T-1000 от "Терминатор", само че в твърдо състояние), като същевременно играе себе си [[шрьодингерско положение|Котката на Шрьодингер]].+Става известен със себе си, тъй като вследствие на автопричинения бъг, Китодар става способен да се превъплъщава в различни хора и образи (нещо като T-1000 от "Терминатор", само че в твърдо състояние), като същевременно играе себе си [[Котката на Шрьодингер|шрьодингерско положение]].

Версия от 15:56, 26 ное 2019

Китодар Тодоров е разработка на Кибертрон, която е успяла да развие свой собствен интелект и да бъгне умишлено, ставайки самостоятелна единица, с което Китодар вече не е Китодар, но е Китодар, защото всичко в него е Китодар.

Става известен със себе си, тъй като вследствие на автопричинения бъг, Китодар става способен да се превъплъщава в различни хора и образи (нещо като T-1000 от "Терминатор", само че в твърдо състояние), като същевременно играе себе си шрьодингерско положение.


Виж още: Александър Бел

Лични инструменти