Qната

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(пренасочване от Име на статията)
Reptilian News съветва:
Свиквайте!

Яната са индивиди от женски пол, вид мутирали кифли. Характеризират се с дълбок поглед на черните им очи, които могат да бъдат също така зелени, кафяви или какъвто и да е друг цвят. Имат развита и силна костна структура (най-често, макар да не е задължително), и тъй като представляват мутирал вид на кифла и менеде се характеризират с по-скоро агресивно недоволно поведение, за което може да се съди по шлюпките и зачервяванията по кокълчетата на ръцете им (всеки бодигард знае какво значи това), защото обичат да се бият, ако няма с какво или кого да се бият, бият мебелите, стъклата и т.н. вкъщи, но също така се проявяват по дискотеки, клубове и дори училища. Qната е това, което се случва когато 2 женски се сблъскат в искането си за един мъжки индивид, като понякога това е временно състояние или мутация, понякога преминава в по-постоянни форми.

Открит е за първи път в района на Балканите около шопския регион от японец.Бившият учен по геодезия и продавач на обувки в Илиянци, г-н Найшикуро решил че "аната"-ти (на български) е скучно и реши да е Яната, докато всички в магазина за руски кожени ръкавици настоявали за звучната класика-Чебурашка.Съществото било намерено в кашон с без бандеролни цигари -половината от които изпушени-по думите на свидетелите около 20 кутии.

Смята се че датира от аналита,един от първите периоди в човешката история,според видни учени като Егмунд Фройдо и Калилейгула.Полът е неясен ,смята се че по това напомня на една от първите открити хиени.Притежава характеристики на влечуго,човеконеподобна маймуна и УПК(улична превъзходна котка).

Съдържание

1 Хабитат
2 Видео

Вид

Косата на женско-подобното същество варира от русо до тъмно кестеняво,хамелеонската му природа личи и там.Очите се менят ,но обикновено са в синята гама.Кожата е покрита обикновен с красто-подобни образувания.Тялото е късо ,с добре развити предни крайници. Зъбите са кучешки,ноктите остри.

Поведение

Макар и индивида да разбира човешки ,тя предимно използва животинския си неразбираем бълвоч за да обясни нещо.Никой не я разбира ,въпреки че тя-то разбира всичко и се смее много и безпричинно над обикновените човешки индивиди.Мутанта,грешка на природата или извънземната наука обича да яде всичко от пържени картофи и цаца до дунапрен,стиропор,гипсокартон и картон.Изключително голяма напаст за говедата в Южна Америка състезава се с Чупакабра и се нарича Чупарвака-т.е "смуча крава" от испански.Обича да пие мляко,кръв и руска водка.Набези на чупарвака- Яната има и в майка Русия и в чичо Сам(Щатите). Изразяват се в кражби,злоупотреба с алкохол,насилие над мъже,изнасилвания и побои.

При среща със съществото гражданите ,особено от мъжки пол съветваме да не се поддават на първоначалния и смислен говор,прикриваш инстинкта и за съвкупление и задоволяване на ненаситния и апетит за човешка плът.Жените също да не се поддават на чара на мутанта,можеш да говори с различни гласове и имитира чудесно различни хора-например Бари Уайт,Джъстин Тимбърлейк и разбира се с женския си глас напомня ясно на Гъзтийн Бийвър.
Ако се наложи да се отбранявате срещу него нямате шанс.То често повтаря че произхожда от хлебарките и не може да бъде убито.За съжаление второто със сигурност е вярно.Винаги можете да го подмамите с неща,които завършват на -off,цигарите с такова име,руската водка и хората ,които променят имената си в социалната книга с тази наставка.Тя-то обича офф-кането под всичките му форми.Веднъж подмамено ,може да бъде затворено в клетка.Ако го храните редовно,давате му да пуши, пие и чати то може да се превърне в любовница,жена,гадже,мъж,брат,сестра-мечта.Живее много и кара човешките същества да се радват ,че все пак са смъртни и няма да делят един свят с нея-него цяла вечност.

Хабитат

Освен из балканския полуостров се наблюдават и на други места.

Видео

Лични инструменти