Ивосиро Маховучи

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 11:07, 24 ное 2010
Pavlovich (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 14:00, 24 ное 2010
Pavlovich (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Велик магистър самурай в двора на Славишору Ядемухи. Ивосиро започва обучението си във висшето самурайско училище за древни езици и култура в Осака. След успешното завършване на ВСУДЕК той изобретява Судокуто, Рубик и неговото кубче както и Топлата вода на Вальо Топлото. Впоследствие неговия неспокоен дух го отвежда и в Университета на Национално и Световно Стопанство в Тимишоара /община Фуджимори/ където всеки уикенд гледат предаването "Бразди". След получената диплома за аграр - фехтовач, той заема висши административни длъжности в Токийската селищна система, чете лекции в домжт за стари хора "Последна почит" в Нагоя на тема "консервантите консервират творчеството". След навършването на пенсионна възраст се оттегля от активния живот и става артелчик в двора на Славишору Ядемухи.+[[Картинка:Mahovuchi.jpg|right|thumb|Ивосиро /в ляво/ със Санчо Панса ]]
 + 
 +Велик магистър самурай в двора на Славишору Ядемухи. Ивосиро започва обучението си във висшето самурайско училище за древни езици и култура в Осака. След успешното завършване на ВСУДЕК той изобретява Судокуто, Рубик и неговото кубче както и Топлата вода на Вальо Топлото. Впоследствие неговия неспокоен дух го отвежда и в Университета на Национално и Световно Стопанство /[[УНСС]]/ в Тимишоара /община Фуджимори/ където всеки уикенд гледат предаването "Бразди". След получената диплома за аграр - фехтовач, той заема висши административни длъжности в Токийската селищна система, чете лекции в домжт за стари хора "Последна почит" в Нагоя на тема "консервантите консервират творчеството". След навършването на пенсионна възраст се оттегля от активния живот и става артелчик в двора на Славишору Ядемухи.
 + 
 +[[Категория:Люде]]

Версия от 14:00, 24 ное 2010

Ивосиро /в ляво/ със Санчо Панса
Увеличаване
Ивосиро /в ляво/ със Санчо Панса

Велик магистър самурай в двора на Славишору Ядемухи. Ивосиро започва обучението си във висшето самурайско училище за древни езици и култура в Осака. След успешното завършване на ВСУДЕК той изобретява Судокуто, Рубик и неговото кубче както и Топлата вода на Вальо Топлото. Впоследствие неговия неспокоен дух го отвежда и в Университета на Национално и Световно Стопанство /УНСС/ в Тимишоара /община Фуджимори/ където всеки уикенд гледат предаването "Бразди". След получената диплома за аграр - фехтовач, той заема висши административни длъжности в Токийската селищна система, чете лекции в домжт за стари хора "Последна почит" в Нагоя на тема "консервантите консервират творчеството". След навършването на пенсионна възраст се оттегля от активния живот и става артелчик в двора на Славишору Ядемухи.

Лични инструменти