Втория Мандат

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 21:01, 7 апр 2013; view current revision
←Older revision | Newer revision→

Здръвейти драги зритили в обиднъта имисия нувини на идинствената нъциунална тиливизия ТиВи7!

Новините от днес, 29 февруари 2016:


Премиерът, архонт и генерал господин Бойко Борисов днес отряза лентата на следващите 100 метра от канала София-Бургас. Припомняме ви че това е инфраструктурен проект от ключово значение за икономиката на България и ще позволи построяването на най-голямото пристанище в югоизточна Европа, в София. Проектът се съфинансира от кохезионните фондове. Господин архонт-генерал-премиерът разговаря с ученици от местната гимназия в Ихтиман където беше почерпен с питка и сол. Успоредно с това върви строежът на контейнерният терминал в София, който ще бъде завършен преди завършването на канала.

 "Ето тук ще е бъдещото яхтено пристанище на Ихтиман, за което ще кандидатстваме по европрограми"
  Тук ще построим детска градина за дечицата, докато родителите им ходят на шопинг с яхтата до мола на Цариградско"

Премиерът добави:

 "Злите езици наричаха булеварда Цариградско Море - ето аз го направих - аз, а не Станишев!"

Яхтеното пристанище ще даде работни места на 100 жители на Ихтиман и региона, което ще доведе до драстичен спад на безработицата в региона.


След зрелищен арест беше заловен за седми път Трактора, лидер на наглите и доказано виновен за атентата срещу израелските автобуси в Бургас преди 4 години. Арестът го завари в банята, където последния имитирал бръснене докато същевременно обсъждал по телефона планове за терористичен акт с ядрено оръжие, заложено в мазето на ЦУМ. Припомняме че предишните 6 зрелищни ареста завършваха с оправдателни присъди. Господин министъра, генерал Цветанов сподели пред екип на ТиВи7 че този път очаква истинско правосъдие и без повече от тези чекиджииски номера, три инстанции и обжалване - удря се с чукчето, влиза в затвора и толкоз. От МВР се похвалиха че след строшаването на гръбнака на организираната престъпност в първия мандат, вече са почти готови със счупването на черепа на неорганизираната. Като успех беше изтъкнат факта, че в Люлин за миналата година няма нито една жалба за битова кражба, което е причина местните РПУ-та да бъдат закрити и парите да бъдат пренасочени към отделите за борба с масовите безредици.

  "На земята, на земята! Ръцете зад тила, ти си доказан престъпник!!!"
  "Уф, пак ли?!?"


По план върви изграждането на метролинията София-Скопие, похвали се министър главен държавен архитект и строител Павлова. Скоро мечтата на поколения малки герберчета да ходят до Дисниленд с метро ще се сбъднат. Новата метростанция Радомир беше осветена от патриарха, впоследствие имаше коктейл на който се раздаваха химикалки с логото на ГЕРБ.

Нашият екип се срещна с възрастна местна жена, която твърди че извънземните са й имплантирали четири чипа в задните части. Свидетели потвърждават че всеки ден жената тича от Радомир през Перник до София и обратно.

  "Па ако ви спре тока че ви бутам" 


"Партията е Борисов, но Борисов е България така както България е Борисов" - възторжено заяви министър генерал Цветан Цветанов в Народното Събрание, обявявайки новият закон, който забранява опозиционните партии, финансирани от Северна Корея. По предварителен списък, съставен от МВР и ДАНС, последваха светкавични арести на лидерите им, преди да са се укрили и организирали поредния терористичен атентат. Сред забранените партии за БСП, НДСВ, ДСБ, СДС, ВМРО, Атака и все още текат преговори с РЗС. "Бъдещето пред България е светло без тези китайски комунисти" - похвали се Емо Фаса - разжалван, после отново приет в редиците на партията депутат и бизнесмен.

Нашият екип откри бившата съпруга на лидера на терористичната партия Атака, Капка Сидерова, която коментира пред камерите:

  "Сидере, прецака ли се, хахаха, казах ти че и корейците имат по-големи пишки от теб"


Безработицата е паднала от 37 на 36% за последната година показват последните данни на НСИ. Министърът на икономиката Цеко Минев коментира изпълнен с оптимизъм че при настоящите трендове и резкият ръст на икономиката, до две десетилетия ще бъде достигнато средноевропейското ниво. Министърът коментира че трудно ще се компенсира рязкия скок, за който е виновна тройната коалиция, но изрази оптимизъм че предвид новия член 1 на конституцията приет днес, няма да има повече нови тройни коалиции.


Последните части на окупационния севернокорейски корпус са изтласкани от Хасковско потвърди военния министър. Припомняме че в резултат на пращането на български батальон в мисията по освобождаването на Северна Корея, севернокорейците направиха изненадващ коварен контраудар, изпращайки два товарни самолета с десантчици, които превзеха Източна България за седмица. В момента все още се водят сблъсъци между БА и окупаторите в Разградско, Бургаско и Силистренско. Военният министър поясни че за това безобразие са виновни от БСП, но не може да изтъкне конкретната причина, понеже това е военна тайна. Министърът изрази оптимизъм че през третия мандат най-накрая България заслужено ще бъде на три морета.

  "След отблъскване на неприятеля, пристъпваме към операция "Освобождение" на Македония и Беломорска Тракия"


Днес временно за няколко часа беше блокиран достъпа до Фейсбук за цяла България, поради нецензурни вицове и гнусни инсинуации по адрес на господин генерал архонт премиера. От МВР уточниха че става въпрос за подривна дейност от страна на платени агенти на Северна Корея, работи се по версия и за намеса на секретно крило на БСП. Последните все още не са заловени, но се работи по версията че са имали временно укритие в Ловеч. Или Плевен. Това показаха последните геолокационни издирвания на IP адреса от страна на г-н Явор Колев - ръководител на кибертерористичния отдел на МВР.


"ГЕРБ е първата партия, която не прилага образователна дискриминация" - заяви социалният министър Калина Малинова. "Само при нас фаянсаджия може да се издигне до заместник-министър на образованието, другите партии десетилетия наред репресираха и дискриминираха българския народ" - заяви г-жа Малинова, конкретизирайки върху БСП, СДС и НДСВ.


А сега спортните новини...

Бистришките Тигри уверено вървят към втора шампионска титла след като днес пометоха Лудогорец като гости с 7:0, след убедителната победа съответно с 11:0 и 9:1 срещу ЦСКА и Левски респективно. Господин Домусчиев заведе жалба в БФС по отношение на съдийството, която беше отхвърлена, а на следващият ден, същият беше зрелищно арестуван във връзка с прокурорска проверка за черно тото във футбола.


Така завършва нашата обедна емисия новини, останете със сериала "Рев и сополи над Босфора", епизод 324 и 325.

Лични инструменти