Анален хороскоп

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 17:38, 26 дек 2017
Gengen4ev (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Gengen4ev (Беседа | приноси)

Ред 10: Ред 10:
Заменете само Zodiq с вашата, примерно "ANAL LAV" - ако сте лъв(че), "ANAL ОVEN" - ако сте овен или съответно овца и т.н. Заменете само Zodiq с вашата, примерно "ANAL LAV" - ако сте лъв(че), "ANAL ОVEN" - ако сте овен или съответно овца и т.н.
-*Моля да се отбележи, че "ANAL LAV" ("ANAL OVEN") не означава, че искате да правите [[анална любов]] с лъв (oвен)!!! Ако това е вашият случай, моля изпратете своя SMS към друга служба! (само не и към тази за защита на животните)+*Моля да се отбележи, че "ANAL LAV" ("ANAL OVEN") не означава, че искате да правите [[анална любов]] с лъв (oвен)...или в лава или у фурна !!! Ако това е вашият случай, моля изпратете своя SMS към друга служба! (само не и към тази за защита на животните)
[[Категория:Сатанизъм]] [[Категория:Сатанизъм]]

Текуща версия

Здравейте последователи на Алена, както и създания от женски пол, кланящи се пред олтара на Астрологията!

Ще се опитам да дам началото на една нова рубрика в нашия сайт, посветена изцяло на вашите анални терзания:

  • Ще може ли мъжът Близнаци (или направо двама близнаци едновременно) да проникнат в аналното отверстие на жената Дева?! Кога?!
  • Ще се отвори ли магическата пещера на жената Лъв (Котка, Куче, Паяк?) пред могъществото на strap-on-а?
  • Ще се срещнете ли скоро с Роко Сифреди? "И да се срещна, какво от това", ще си помислите вие? Ще разберете...

Изпратете SMS със съдържание "ANAL Zodia" на кратък номер 666, за всички мобилни, сателитни, цифрови и аналогови оператори. Заменете само Zodiq с вашата, примерно "ANAL LAV" - ако сте лъв(че), "ANAL ОVEN" - ако сте овен или съответно овца и т.н.

  • Моля да се отбележи, че "ANAL LAV" ("ANAL OVEN") не означава, че искате да правите анална любов с лъв (oвен)...или в лава или у фурна !!! Ако това е вашият случай, моля изпратете своя SMS към друга служба! (само не и към тази за защита на животните)
Лични инструменти