VTA SS

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 16:30, 4 май 2021
Pavlovich (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 16:44, 4 май 2021
Pavlovich (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
== VTA SS == == VTA SS ==
[[Картинка:Bau.jpg]] [[Картинка:Bau.jpg]]
 +[[Картинка:C3xqi31UcAATZKq.jpg]] Автобусът на VTA SS партизаните паркиран пред [[УНСС]].
VTA SS - е охранителна фирма под прикритие, но всъщност това е паравоенна формация. Заниманията на групировката включват воденето на неконвенционална война в градски условия, извършването на специални операции, разузнаване, диверсионна дейност, диверсия, освобождаване на заложници, антитероризъм, нанасяне на внезапни удари на точно определено място, подготовка на градски партизани и подривна дейност. VTA SS - е охранителна фирма под прикритие, но всъщност това е паравоенна формация. Заниманията на групировката включват воденето на неконвенционална война в градски условия, извършването на специални операции, разузнаване, диверсионна дейност, диверсия, освобождаване на заложници, антитероризъм, нанасяне на внезапни удари на точно определено място, подготовка на градски партизани и подривна дейност.

Версия от 16:44, 4 май 2021

VTA SS

Картинка:Bau.jpg Картинка:C3xqi31UcAATZKq.jpg Автобусът на VTA SS партизаните паркиран пред УНСС.

VTA SS - е охранителна фирма под прикритие, но всъщност това е паравоенна формация. Заниманията на групировката включват воденето на неконвенционална война в градски условия, извършването на специални операции, разузнаване, диверсионна дейност, диверсия, освобождаване на заложници, антитероризъм, нанасяне на внезапни удари на точно определено място, подготовка на градски партизани и подривна дейност. Структурата на организацията е разпределена в 4 отдела.

  • Разузнавателен - оглед и тактически замисъл.
  • Подривен - монтаж на специализирана апаратура от спец. звеното AC/DC.
  • Партизански - обучени части извършващи най вече антитеросристични действия
  • Група "щаб" - централизирана група от кадри, работеща под прикритие като, счетоводители, касиери, коменданти, зам. директори и директори.
VTA SS е доайен в разрешаването на неразрешими проблеми, за което са признати в центъралите на ЦРУ, Мосад, КГБ
Лични инструменти