Goto

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:11, 15 юли 2010
Clegg (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Куцо Магаре (Беседа | приноси)
python
Ред 1: Ред 1:
Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с [[Бойко Борисов]]. Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с [[Бойко Борисов]].
-Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтманти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт.+Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтмънти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт.
 +Противниците на Гото най-често са [[гей]]ове, които ги е страх от безграничната богоподобна власт, която Гото им предлага.
Макар на пръв поглед незначителен, този въпрос води до безкраен цикъл от важни следствия. Макар на пръв поглед незначителен, този въпрос води до безкраен цикъл от важни следствия.
- + "Липсата на Гото в [[Python]], неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"
- "Липсата на Гото в Python, неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"+
- Пророк на Perl - Пророк на Perl
<code> <code>
import goto import goto
-  
label .asdf label .asdf
- + self.Screw_up_perls_goto_statement_beyond_repair()
- self.Screw_up_perls_goto_statement_beyond_repair()+
- +
goto .asdf goto .asdf
-  
</code> </code>
- Бог - Бог
 +
 +[[Категория:ИТ]]

Текуща версия

Познат още като "Вечният въпрос" и неизчерпаема тема за спор сред философките среди. По данни на Националният Статистически Институт, броят на статиите на тема "то Гото ор нот то Гото" е надминат единствено от статиите занимаващи се с Бойко Борисов.

Пропонентите на Гото, често изтъкват като довод, това че, самият факт, че темата за Гото се повтаря до безкрайност в Глупосферата, без нищо ново да излиза от това, сам по себе си е достатъчно условие да се сметне, че Вселената е изградена от много на брой Гото стейтмънти, в резултат на които на повърхността е изплувал "Вечният въпрос", отново под формата на Гото стейтмънт.

Противниците на Гото най-често са гейове, които ги е страх от безграничната богоподобна власт, която Гото им предлага.

Макар на пръв поглед незначителен, този въпрос води до безкраен цикъл от важни следствия.

"Липсата на Гото в Python, неуспоримо говори, че тези които вярват, че Вселената е написана на Python са жертва на собствената си простота"
- Пророк на Perl

import goto
label .asdf
self.Screw_up_perls_goto_statement_beyond_repair() 
goto .asdf

- Бог
Лични инструменти