ColonelX

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

ColonelX (още известен като Виктор Пантелеев) се занимава дълги години с уеб програмиране в адските недра на Димитровград (виж Чалга)

Рождение

Роден е на 19 октомври 1989 г. По време на раждането му акушери от Зимбабве са специално поканени, за да осъществят процедурата. Историята разказва, че при разжането, докторът е изпуснал ColonelX по глава и това е предизвикало огромно земетресение, при което на 9 ноември ударната вълна достига Берлинската стена и я събаря. ColonelX се разминава само с лека загуба на паметта и засъхване на лявата половина на мозъка му, поради което той и до ден днешен се мъчи да възобнови с лечебните средства на бирата.

Малък Живот

След като навършва почетната възраст 15 години го заточват в Бастилията - Димитровград (още известно като ПМГ "Иван Вазов"), заради опитите му да инсталира разработената от него OS - "Червена Шапчица лайникс" на една хлеборезка, в завод в Хасково, с което причинява смъртта на трима готвачи, две мишки и една хлебарка. В Бастилията ColonelX се учи на добри нрави и участва в много обществено полезни дейности, като разработването на няколко проекта за химично преобразуване на байтове в полезно изкопаеми като нефт и природен газ, които завършват с неуспех. ВЪпреки това неговара работа е забелязана от джедаите във ФМИ-Пловдив, които му подписват амнистията от Бастилията и го приемат под тяхното крило през 2008 година.

Среден Живот

След като той бива приет под закрилата на джедая Мирчо. ColonelX бързо започва да разкрива потенциала си. Чрез доходоностни проекти като софтуер за превод на викингски руни и система за изчисляване на брутния вътрешния продукт на Тувалу (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%83) ColonelX успява да събере пари за иновационната френска разработка Полетоспособен Електрическо-Жив Обект (ПЕЖО), но малко след покупката се сблъска във въздуха с Голф 2-ката на Светлин Наков, която Наков сам е усъвършенствал с помощта на .NET технологията и съдействието на област Перник.

Лични инструменти