Action Script

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Екшън Скрипт - както може да се досети един, поне колкото да може да се каже относително средно ентелегентен човек, е модерен програмен език, чийто синтаксис позволява вместо програмен код да се ползва сценарий от нискобюджетен Хонг-Конгски екшън. Напоследък индийските програмисти се опитват да наложат и нова технология, която да позволява използването на сценарии от Боливудски драматичен мюзикъл.

Известен е още, като скриптът на Action Man, който сам по себе си е една самомодифицираща се програма на Екшън Скрипт, която по необходимост си сменя собствения код. Способна е да изкривява времето и пространството, което означава, че може да променя кода на вселената, което от своя страна доказва, че вселената е написана на Екшън Скрипт.

Фалш игри

Технологията, стояща зад Екшън Скрипт, се нарича Фалш.

Откъдето идва наименованието на Фалш игрите - симулатори на насилие, които не изискват инсталация, а могат да се играят направо през интернет експлодър. Всичко това е направено, за да можете да си играете игрички от офиса, без никой да разбере. След масовата истрерия по Фалш игрите, в браузърите се въвеждат и табовете - така не се налага да спирате играта, когато ШЕФЪ цъфне зад рамото ви - можете само да превключите на друг таб (на който примерно е заредена страница със съвети как да увеличим продуктивността си на работното място). Така гарантирано ШЕФЪ няма да разбере, че си играете игрички през работно време.


Пример за програма на Екшън Скрипт:

 gyz.addEventListener(Srane.GOLQMO, sraneto);
 function sraneto(s: GOLQMO) : laina {
   if (preql) {
     me.gotoAndShit("v kenefa");
   } else {
     eatMore();
   }
 }

Примери за фалш игри

За момичета

  • облечи ме

За момчета

  • съблечи ме
Лични инструменти