1337

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Български Хакинг. Накратко това е система от деца опитващи се да вземат така важната парола на администратора. За тях user:pass е по ценно от техният телевизор. Имиджа на българските момченца и понякога момиченца идва от дефейсинг (шопски), дефайсинг (варненски) на модерната по това време система AMX Bans. Често, като пораснат стават охрани на аптеки. Рядко може да се случи да станат повелители на 3те аптекарски шишета. Те често програмират и правят сложни системи с CSS/HTML, които остават не разбрани от нормалния програмист. Най-рядко се случва да знаят програмния език PHP(изключителна рядкост равна на абсурда). Нашите деца 'хакери' помагат изключително много с работата на уеб администратора, като му изтрият цялата дата база и напишат секюрити 0. Хакинга във България се е превърнал във епидемия за децата от 10-11 годишна възраст до 16-17, понягока това си остава за цял живот. :(

Както виждате на тази снимка
 това е един Български Елитен Хакер застанал във поза  'Бай-Ганьо Хахора'. Става ясно че въпросният Б.Е.Х. (Български Елитен Хакер)  не става от главното му трудово сечиво, а именно това е неговият  персонален компютър.
Увеличаване
това е един Български Елитен Хакер застанал във поза 'Бай-Ганьо Хахора'. Става ясно че въпросният Б.Е.Х. (Български Елитен Хакер) не става от главното му трудово сечиво, а именно това е неговият персонален компютър.

Доказателство

Даже можем да ви дадем едно доказателство че тази болест не прощата всеки. Из Българските Хахор форуми се носеше една волна песен за един български хахор със никнейм SaVeX. Въпросния хахор е 87'ми набор, пича станал на 20 и косур години и още не е еволюорал във следващото ниво на Българския Хакинг - а именно това е 'поверителя на клавиатурите'.

Лични инструменти