Шоринг

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Шорингът ( т. нар. Northshore ) или по булгарнистански северен бряг е опасно същество обитаващо град Варна на изток от Владиславово. Има свойство да превръща бира в софтуер. Може да бъде открито по байк състезания, по плажове, харгилета у студентски град и други обичайни и необичайни места.


Субектът притежава редица способности (специални и не толкова специални), от които най-много се отличават:

Завист - Ако някой има нещо повече от него или от някой, който той познава, е задължително да бъде включен "Лайнг" режима и да започне да съчетава думите си по начин, на който дори и Толкин би му завидял. Обикновено изречените думи в този режим са в общи линии пълни безсмислици. За да познаете кога се е включил в този режим може просто да му зададете прост въпрос от рода на "Шоринг, как се казваш е?" и той за изпадне в нейзбежен цикъл, чудейки се да смени режима си или да остане в този, тъй като въпроса е бил прекалено прост.

"Нююю!" - Тази фраза се проявява най-вече, когато види грозни животни с клепнали уши, които незнайно защо си мисли че са сладки... Според специалисти, това негово качество се е зародило в ранно детсво, когато той за първи път през осъзнатите си години е видял оная си работа.

Лош късмет - Това негово качество е най-зловещото от всички. Където и да отиде той носи лош късмет. Градове биват потапяни, гори биват изгаряни...Страх и ужас гонят населението на всяка държава, в която той стъпи. По статистически сведения чумата е донесла по-малко нещастие от Шоринга. След дълги години на неосведоменост, Шоринга най-после установява защо се случват странни неща около него и укротява силите си, за да ги ползва за негова изгода. Засега не му се получава много много, но все още е млад ученик. Някой го съветват да отиде на уроци при Лорд Волдемор (http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%A2%D1%8A%D0%BC%D0%B5%D0%BD_%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B4) и той сериозно обмисля бъдещето си да се развие в тази насока. Тежко на живите, когато хобито му стане професия!

Позьорщина - Ако си мислите, че Чък Норис или някой чалгар са позьори, тогава не сте виждали нашия субект. Във всяко негово действие е обмислено как да бъде привлечено внимание. Ако то не бъде получено, веднага хората наоколо биват запитани дали са видели, дали е било яко, дали ще сваля п***и така и какви ли не безсмислени въпроси. В такава ситуация гледайте така да овъртате нещата, че да не се наложи да гледате отново (ако изобщто сте гледали действията му). Дръжте се дружелюбно, но задължително не прекалявайте! Ако прекалите сте обречен. Гледайте и да не сте много отблъскващ, защото може да ви приложи някое проклятие, за което после ще съжалявате.


  • Списъкът ще бъде довършен, когато изследователският ни екип излезе от болница. При последното им излседване на Шоринг-а, те бяха заринати от лавина сняг във полите на Витоша (някъде около известната чалга дискотека Ориент 33 в Студентски Град). Не се знае как е станало, тъй като сняг още не беше паднал...
Лични инструменти