Шизофрения

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Шизофрения (от литовски: šizofrenija; от корен Шинзо - безизвестен Аниме сериал) е вид чернодробно заболяване, предизвикано от преработването на етилов спирт, с многобройни прояви (делюзии, дифузии, дисекции, ди-нещо си, халюцинации и пр. игри на мозъка). Важно е да се знае, че заболяването няма нищо общо с бронхо-пневмонията, туберколозата, скорбута, проказата и чумата, като най-важно е да не се бърка с перманентното раздвоение на личноста, тъй като това трайно, но временно раздвоение обикновено трае от ден до пладне или иначе казано до икиндия. Учените от известният здравен център в Узунджово са разработили лекарство, достъпно за почти всички. Лекарството се сервира наливно и бутилирано в бирариите. Жителите на Бургас имат и алтернативен вариант, който се предлага във фармацевтичният център "Бистро 33". Фармацевтите от бистрото предлагат своя лек с много чесън и оцет. Ако продуктите в лекарството все още лаят е много вероятно да се получат странични ефекти като бяс. Бясът, за разлика от шизофренията, не се лекува. Заразените от бяс са подложени на ментални и физически експерименти в сградата срещу Бистро 33, която по официални данни се води като Централен Бургаски Затвор.

Признаци и симптоми

Човек, веднъж диагностициран с шизофрения не може да избяга от пиянското си минало. Той най-често демонстрира дислексия, диверсионни операции в тила на врага и Дилмано Дилберо - акапело... Зачервяване на очите, неясна реч, дъх на анасон, олюляване са признаците на болните в начален стадий. "Ти мен уважа'ъш ли мъ ил' ни мъ уважа'ъш?" е най-често задаваният въпрос от достигналите тежък стадий на болестта. Ако имате в обкръжението си болен от подобна доскорошна загатка за медицината, не го оставяйте сам, защото човек в подобно състояние може да се самоубие, а на сутринта да се събуди и да не помни какво е направил.

Следствия

Наи-забележителните следствия от подобно състояние са постигането на многобройни Будали, често бъркани с Будители и изкачването на Баира на Демокрацията, но тъй като баира е с отрицателен наклон, на практика се получава изпадане в ниското и дори има случаи на изпадане и Под Ниското, и Низкото та под под най. Положението спасява само Архимед, който доказал, че Земята е кръгла и успеха е в прокопаването на Тунел До Отсреща.

Известни личности, болни от Шизофрения

  • Професор Вучков
  • Джибрата (учител в ТГ - Бургас)
  • Ерата РелефАт
  • Ахмед Мерчев
  • Николо Саркози
  • Свети Никола
  • Бог Дионис
Лични инструменти