Хикснет

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Хикснет е български интернет форум за мистика и конспирации, уникален по това, че посетителите му имат рядката възможност да видят събрани под един покрив най-големите изроди, психически неуравновесени и луди хора, срещани някога в българското интернет пространство!

Потребители

Всички потребители на този форум вярват в извънземни, Изродар, както и в това, че американското правителство знае и за двата изброени по-горе вида, но ги крие в секретни подземни херметизирани камери, и ги използва като шутове, за да ги показва по панаири, и да прибира парите на хората! Потребителите тук не могат да се примирят с това, и много често излизат сами на улицата с плакати, съдържащи послания до извънземните! Естествено, малкият им бунт бързо бива потушаван от добрите хора в бели престилки, грижещи се за нашето спокойствие!

Основни вярвания и твърдения

Потребителите тук вярват в няколко неща, и са готови да ги доказват докато не ги застреляте!

  • Света се управлява от суперкомпютър, собственост на развита извънземна цивилизация, която се помещава извън нашите предели на галактика! Всички цикли в нашият живот се контролират от този компютър! Пример за това е смъртта, и съответно прераждането! Всичко е графика!

Графичната карта на този компютър е създадена от Кибертрон, а нейната памет не може да се характеризира със земна единица! Чрез графичната карта на този компютър се пресъздава цялата графика, която виждаме на Земята в момента!

  • Извънземните са ни създали с цел да ни гледат как се развиваме, буквално като ферма за мравки! Представете си на какво са способни, щом могат да създадат раса и планета!
  • Динозаврите са експеримент на извънземните, тъй като е трябвало първоначално да изпитат условията на планетата, която са създали, преди да пуснат нас! Когато са разбрали, че динозаврите оцеляват, то са им пратили астероид, и са пуснали нас! Ние просто сме нова версия!
  • Всички животни на Земята са шпиони на извънземните! Те ни шпионират, и им изпращат информация по гигахерцовият обхват, чрез ушите си, които служат за антени!
Лични инструменти