Френология

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 18:45, 31 май 2010
Давитрòв (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Hansen (Беседа | приноси)
Скорошни проявления
Ред 12: Ред 12:
Ето защо незабавно бива нает опитен френолог, проектирал в продължение на 2 месеца главата на прототипа на [[Кибертрон]], и унищожил през това време умопомрачително количество [[алкохол]]. За съжаление, за френолога всичко приключва, когато си позволява да опипа главата на гуруто [[Ахмед Мерчев|Мерчев]], след което губи и своята. Ето защо незабавно бива нает опитен френолог, проектирал в продължение на 2 месеца главата на прототипа на [[Кибертрон]], и унищожил през това време умопомрачително количество [[алкохол]]. За съжаление, за френолога всичко приключва, когато си позволява да опипа главата на гуруто [[Ахмед Мерчев|Мерчев]], след което губи и своята.
 +
 +Един от най-видните отвсякъде и известни представители на това изВкуВство след [[Втора световна война|Втората световна война]] е [[д-р Ханибал Лектър]].
== Къде ? == == Къде ? ==

Текуща версия

Що е то ?

Тази могъща, чудна наука е понастоящем изтикана почти в забвение от злите учени, кроящи планове за всемогъщество и господство: дори вече е изключена от училищната програма, където й е мястото редом с вероучението, практическия сатанизъм и история на Древните богове.

Материята, с която френологията се занимава, са тайните и загадките на човешкия характер и заложби, познаваеми по формите и издатините на черепа. Но казват, че истинската й същност е достъпна само за посветените; тамплиерите са отнесли най-дълбоките й тайни със себе си на кладата. Други исторически доказани френолози са прабългарите.

Смята се, че който е вещ в тайните на френологията, владее мистични познания за света и добива власт над видимото и невидимото.

Скорошни проявления

При проектирането на първия прототип на Кибертрон, гуруто Ахмед Мерчев отрано проумява, че няма да може да се справи без помощта на френологията: формата на черепната кутия на робота е от първостепенно значение, за да се получат желаните характеристики, мисли и чувства.

Ето защо незабавно бива нает опитен френолог, проектирал в продължение на 2 месеца главата на прототипа на Кибертрон, и унищожил през това време умопомрачително количество алкохол. За съжаление, за френолога всичко приключва, когато си позволява да опипа главата на гуруто Мерчев, след което губи и своята.

Един от най-видните отвсякъде и известни представители на това изВкуВство след Втората световна война е д-р Ханибал Лектър.

Къде ?

Клубовете на практикуващите френолози се разпознават лесно по обозначението им, съвпадащо със знака на заведенията за хранене: череп с кръстосани нож и вилица.

Лични инструменти