ФМИ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:40, 2 мар 2006
85.130.112.254 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 13:42, 2 мар 2006
217.75.131.195 (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 5: Ред 5:
---- ----
-Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет. Оригинално замислен от Ники Вълчанов и Петър Събев като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities".+Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет, т.е. от [[ФМИ-Пловдив]]. Оригинално замислен от [[Ники Вълчанов]] и [[Петър Събев]] като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities".
В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци. В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци.
---- ----

Версия от 13:42, 2 мар 2006

виж Факултет по Математика и Информатика

Според някои източници - акроним на "Фатално Мозъчно Изкривяване".Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет, т.е. от ФМИ-Пловдив. Оригинално замислен от Ники Вълчанов и Петър Събев като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities". В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци.


Лични инструменти