ФМИ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 16:45, 18 юни 2006
165.246.99.101 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 06:16, 20 юни 2006
Samael (Беседа | приноси)
Възвръщане към последната редакция на 217.75.131.195
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-http://www.kibertron.com+виж [[Факултет по Математика и Информатика]]
 + 
 +Според някои източници - акроним на "Фатално Мозъчно Изкривяване".
 + 
 + 
 +----
 +Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет, т.е. от [[ФМИ-Пловдив]]. Оригинално замислен от [[Ники Вълчанов]] и [[Петър Събев]] като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities".
 +В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци.
 +----
 + 
 + 
 +[[Категория:ИТ]]

Версия от 06:16, 20 юни 2006

виж Факултет по Математика и Информатика

Според някои източници - акроним на "Фатално Мозъчно Изкривяване".Въпреки, че този link води към ФМИ на СУ, концепцията за "Фатално Мозъчно Изкривяване" произлиза от тъмните дебри на Пловдивския Университет, т.е. от ФМИ-Пловдив. Оригинално замислен от Ники Вълчанов и Петър Събев като име на вокален ансамбъл за изпълняване на срамни песни в нетрезво състояние с английски аналог "Fatal Mental Irregularities". В последствие комунистите и OpenSource обществото обнародват идеята и започват да я използват като запазена марка за реклама и дистрибуция на експериментална ракия и противозачатъчни хапчета за марсианци.


Лични инструменти