Топлофекация

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Топлофекация е дружество с ограничена отговорност и неогранична безотговорност , създаено с цел да се реализира печалба от единствената продукция която политическата класа произвежда у нас. Следвайки неумолимата логика ,че всеки политик у нас е с хомосексуални наклонности и обича да поставя продълговати предмети в аналното си отверстие , както и че единственото на което е способен е да изхвърли съдържанието на дебелото си черво (да се осере) и не подминавайки факта ,че въпросното съдържание е с температура надвишаваща стайната Р.Овч. достига до гениалната идея да свърже въпросните в централна отоплителна система.Така елект-оралните еденици няма да измрат през тежките зимни месеци.

Условия на плащане

Разбира се нищо не безплатно - особено пък... услугата предоставена от топлофекация.Всеки който утреблява под каквато и да е форма произведеното от въпросното дружество е длъжен да плаща.както следва:

- Ваш съсед (от съседният блок) потреблява подгряни  киловат часове.Тъй като са миризливи
и стигат и до вас и вие сте длъжен да плащате.Някой невежа може да възрази че след като за  за киловат часовете е платено веднъж няма  
нужда да се плаща още веднъж за тях.Има и още как.
- Има фекалопровод който минава през средата на стаята.Вие сте длъжен да плащате.Само защото е хубав.
- Тъй или иначе всичко е засрано.Всеки е длъжен да плаща.

Гъзовата криза през 2008

Основният ресурс необходим на средностатистическия политик за подгряване се набявя чрез гЪзоподаване от страна на другарят Путин и след целуване на това що бива подадено.През зимата на 2008 поради спор с другарят Юшченко , другарят Путин временни спира гЪзоподаването ,което довежда до криза.


Картинка:Toplo_logo2.jpg
как топлофЕкация засира всичко  (http://vimeo.com/37252118)

Лични инструменти