Сириуската Кибернетична Корпорация

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Пии и пей!"
- дочути да казват Ахмед Мерчев и Стив Кайл 
от Дъглас Адамс, докато се смеят и пият оцет на сбирка на Корпорацията.

Началото

Сириуската Кибернетична Корпорация възниква при големия взрив на 13.06.2005 на атомния реактор на Кибертрон, от който Ахмед Мерчев взема минуса за задвижването на ръката на ПАХ.

При верижната реакция, състояла се в избата на Кибертрон, напред в бъдещето са изстреляни Ахмед Мерчев, Стив Кайл и Ник Щайн. Експлозията захвърля напред в бъдещето, пространството и времето тримата, като последната спирка, където нафтата привършва, се оказва Сириус.

Все още не е ясно какво е правил в сградата Стив Кайл, дори при положение, че е бил с тетрадката си с тесни и широки редове по български език.

Битката с местните

При стоварването на сградата на Кибертрон се оказва, че Сириус е населен с хобити. Докато се подсмихва, Стив Кайл извиква на български към Ник Щайн:

"В атака, Ник!"

Щайн напада с бойния вик, довел по-късно (или по-рано) на голям аграрен хит:

"Вашта мама овчаaaaaaaaaaaaaaa!"

Ник Щайн полудява, изяжда всички хобити (спасява се само един, който, бягайки от Ник Щайн, по-рано във времето основава Булурк).

На Ник Щайн му изгаря релето за време, поддържаща го в битието и той се пренася обратно в миналото, в Дружба 2, на 28 август 2004 г., където в опитите си да се върне обратно, довежда до активацията на елемента от машината съзнание и композирането на хита Вашта мама овча.

Стив Кайл и Ахмед Мерчев основават Сириуската Кибернетична Корпорация незабавно, като Ахмед Мерчев дописва Доклада за ръката, а Кайл основава държавата Виетнам на Сириус, чието население понастоящем е 4 души, включително самия Кайл.

Лични инструменти