Селски пръчки

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Селски пръчки позират за пред историята
Увеличаване
Селски пръчки позират за пред историята

Уникална категория същества, ендемичен вид за Абсурдистан. Отличават се с несъвместимо с елементарните общоприети обществени норми поведение, включващо правене на муцуни тип "кокоше дупе" пред камерата, правене на трицифрен брой снимки след всяко посещение на кенефа или нужника (зависи къде живеят), позиране в странни и нелепи пози, както и гаври с паметта на достойни хора. Счита се, че явлението е пряко свързано с чалга-културата, навлязла от Запад (предимно Сърбия). Според други кпацитети, тези снимки са направени за кеф, фън и ташак, каквото и да значат тези думи.

Съдържание

Анатомия на селските пръчки

Женски селски пръчки

При тях се наблюдават огромни маси колаген и силикон, добавени с помпане, пластична хирургия на промоция и инжектиране, предимно в устните и гърдите. Облеклото им почти винаги включва пола, която свършва на сантиметър (максимум сантиметър и половина) под чатала и деколтета, започващи от под пъпа. Ярките цветове тип неон и леопардовите щампи са неизменни белези на всяка селска пръчка.

Мъжки селски пръчки

При тях се наблюдават големи маси вода и колаген, направени на мускули с помощта на анаболни стероиди. В половите органи не е рядкост да присъстват маси от силикон, колаген или парафин, вкарани чрез операция или инжекция в домашни условия. За тях е характерна липсата на всякакво облекло, за да се демонстрира физическа красота, често граничеща с гротескност или оскъдно облекло, уж от срам. Макар че повечето от тях смятат, че това е съкратена форма от "насран". Не е рядкост такава една селска пръчка да е гаври със съкровените ценности на нашето минало, уж за кеф/фън/ташак, като често се оказва, че екземплярът не знае с чий паметник се е гаврил, защото не е в състояние да прочете чие име пише на него.

Образование на селските пръчки

Често - начално. Затова са и началници - командват хората с по-високо образоание, които се правят на много умни, но пък са възпитани, за разлика от началниците (на началнически казано - "наебани").

Ежедневието на една селска пръчка

  • Ставане в 16:00;
  • Гледане на фейсбука и Zwitterа;
  • Спамене до 20:00;
  • Закуска (20:00-21:00);
  • Отиване на дискотека;
  • Алкохолни приключения (22:00-08:00);
  • Събуждане у дома, след като са те донесли приятели като чувал с картофи (13:00)

Моди сред селските пръчки

След като през 2009 гръмна новината, че Илиян Тупалката си помпал хуя с парафин, това дойде на мода. Скоро след това се оказа, че парафинът е сигурен преносител на чернобилски пичи грип, от който патката ти гангренясва и загубваш първичните си полови белези безвъзвратно. Сега на мода са телата, които приличат на щанцовани с преса на плочки, гърди, трицепси, бицепси и тем подобни мускулни групи. Проблемът е, че от мързел често се прибягва до анаболи, които превръщат тялото в един гигантски мях с пача (нещо подобно на черепното съдържимо на селските пръчки). При жените облеклото е най-разнообразно, като нерядко се прибягва до такива решения, които биха накарали и Салвадор Дали да заебе LSD-то, ако види как се носят. Но неоновите цветове, леопардовите и тигровите щампи, както и изкуствената кожа са класика и през този сезон. Свръхдълбоките деколтета и свръхкъсите поли - също.

Местообитания на селските пръчки

Лични инструменти