Сваляне

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Както си ме качил така и ще ме свалиш"-сопва се млада и привлекателна дама към начинаещ Пик ъп артист


Съдържание

Понятие

Свалянето е атеистичен процес изповядван във упадъчните езически общества с цел вкарване в леглото.


Идеологията на ритуала

Странното при изпълняването на ритуала е че за да се получи прост краен резултат,а именно секс, жре(б)ците които извършват ритуала трябва да преминат през множество етапи и перипетии,така че да превърнат поведението си в така нареченото АЛФА-поведение.Което е своеобразно достигане на омнипотентност при тях.

Терминология

Терминологията е строго определена и позната само на членовете на сектата.Така те се разбират във обществото.

Ето и някои примери директно от дебрите на посветените в тайнствата:

AFC - Average Frustrated Chump Неудачник - човек на, който му липсват социални умения изобщо и конкретно умения за общуване с противоположния пол.

AMOG - Alfa Male Other Guy или Alfa Male Of The Group Друг Алфа – целта е да го АМОГ-неш – тоест да покажеш, че си по-Алфа от него. Забележка: Крилата и приятелите ти не са АМОГ – в сериозна игра не трябва да им сваляш ранга или да си вдигаш своя за тяхна сметка. Slayer разбира AMOG-a още по-общо - като друго АЛФА поведение - не задължително демонстрирано от мъж.

DLV – Demonstrate Low Value Показваш нисък ранг – това за съжаление е много лесно, достатъчно е да се покажеш нийди (нуждаещ се).

FRAME - Рамка Начинът, по който възприемаш себе си и света, който те заобикаля, твоите убеждения за теб самият и всичко около теб.

ONS - One Night Stand Секс за една нощ


И много други,които поради обема информация ще си спестим да изреждаме.

Вкратце ако искаш ONS трябва да си промениш FRAME-a, в никакъв случай да не показваш DLV и колкото се може по често да АМОГ-ваш другите.Единствено и само тогава няма да си AFC.Просто и ясно!

Врагове

Разбира се основният враг на Пик ъп артистите е Иисус, тъй като Той сам се е нарекъл АЛФА И ОМЕГА ,което автоматично му дава превъзходство във свалянето.

Но факта който вбесява всичките Пик ъп артисти е не,че Той е нещо повече от тях,а че през целият си земен път не е свалил нито една жена.Което е своеобразен парадокс и щем,не щем да си признаем отваря доста голяма пропаст във доктрината им.

Но този свой пропуск те компенсират със атеизма, като усилено отричат въобще да съществувa Бог, камо ли да е пращал сина си Иисус.

Други врагове са:

Лични инструменти