Руши Виденлиев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:24, 18 окт 2005
194.12.255.250 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 13:24, 18 окт 2005
194.12.255.250 (Беседа | приноси)
Произход
Go to next diff →
Ред 4: Ред 4:
== Произход == == Произход ==
-Руши е син на известната българска бизнес-дама Лора Виденлиева и неизвестен таен член на ордена на [[Илюминати]]те, известен в България под псевдонима [[Мариус Куркински]]. Руши използва финансовите възможности на своето семейство, за да продуцира музика таргетирана към гей обществото в България, поради което много хора правилно си мислят, че е гей.+Руши е син на известната българска бизнес-дама Лора Виденлиева и неизвестен таен член на ордена на [[Илюминати]]те, известен в България под псевдонима [[Мариус Куркински]]. Руши използва финансовите възможности на своето семейство, за да продуцира музика таргетирана към гей обществото в [[България]], поради което много хора правилно си мислят, че е гей.
== BOL.BG == == BOL.BG ==

Версия от 13:24, 18 окт 2005

Руши Виденлиев
Руши Виденлиев

Руши Виденлиев е съ-основател на БОЛ.БГ, отговарящ за корпоративните клиенти на компанията. Свободното си време Руши посвещава на музиката - той е един от най-известните поп-изпълнители в България.

Произход

Руши е син на известната българска бизнес-дама Лора Виденлиева и неизвестен таен член на ордена на Илюминатите, известен в България под псевдонима Мариус Куркински. Руши използва финансовите възможности на своето семейство, за да продуцира музика таргетирана към гей обществото в България, поради което много хора правилно си мислят, че е гей.

BOL.BG

Руши Виденлиев е поканен за съдружник в БОЛ.БГ от Вени Марковски. Вени се притеснява, че българската общественост ще научи, че е баща на Ахмед Мерчев, Светлин Наков и Велислава Дърева и разработва стратегията да се прави на гей. Руши Виденлиев, с неговият перфектен гей имидж, е идеалният човек за целта. За съжаление на Вени, истината така или иначе се научава и той е принуден да бере срама и за своите деца и за гейовете, с които се асоциира.

Прякор

Като всеки елитен член на българският хай-лайф, Руши си има и прякор (той предпочита да го нарича "творчески псевдоним"). Прякорът на Руши е... Педеруши.

"Аз лично обичам прякори", откровеничи Руши, "мисля, че Педеруши има перфектна фонетика
и носи смисъла на моето творчество"
Лични инструменти