Русе

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 05:35, 28 юли 2022
Baten8 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Baten8 (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Свърталище на [[Илюминати]] и [[Масони]], поставени там за да наблюдават тъмните дела на наркоманите от Математическата и да се научат как точно "Комуникират с извънземни". [[Уонаби]] конкурент на [[Плевен]] за званието [[тролейбусна|тролеи]] столица на [[България]], засега без съществен успех.+Свърталище на [[Илюминати]] и [[Масони]], поставени там за да наблюдават тъмните дела на наркоманите от Математическата и да се научат как точно "Комуникират с извънземни". [[Уонаби]] конкурент на [[Плевен]] за званието [[тролей|тролейбусна]] столица на [[България]], засега без съществен успех.
Съюзените сили на [[ГЕРБ]] и Мики Маус победили чалга-антантата на [[Кондьо]] и [[Азис]] в този град с помощта на диваците от дивата и необуздана местност наречена «Парк на младежта» Съюзените сили на [[ГЕРБ]] и Мики Маус победили чалга-антантата на [[Кондьо]] и [[Азис]] в този град с помощта на диваците от дивата и необуздана местност наречена «Парк на младежта»
[[Категория:Местоположения]] [[Категория:Градове]] [[Категория:Местоположения]] [[Категория:Градове]]

Текуща версия

Свърталище на Илюминати и Масони, поставени там за да наблюдават тъмните дела на наркоманите от Математическата и да се научат как точно "Комуникират с извънземни". Уонаби конкурент на Плевен за званието тролейбусна столица на България, засега без съществен успех.

Съюзените сили на ГЕРБ и Мики Маус победили чалга-антантата на Кондьо и Азис в този град с помощта на диваците от дивата и необуздана местност наречена «Парк на младежта»

Лични инструменти