Робот

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:11, 27 окт 2005
Mircho (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 21:12, 27 окт 2005
Mircho (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 2: Ред 2:
Създание, което замества хората в дейности, в които те не са добри. Например да пиукат. Създание, което замества хората в дейности, в които те не са добри. Например да пиукат.
-Служат на [[империя|империята]].+Служат на [[империята]].
С по-нисък приоритет заместват човек в множество трудни или опасни за него дейности, като например прекопаване на лозе или царевица посредством полуавтоматично оръдие на труда, тип [[мотика]]. С по-нисък приоритет заместват човек в множество трудни или опасни за него дейности, като например прекопаване на лозе или царевица посредством полуавтоматично оръдие на труда, тип [[мотика]].

Версия от 21:12, 27 окт 2005

 Роботи
Увеличаване
Роботи

Създание, което замества хората в дейности, в които те не са добри. Например да пиукат.

Служат на империята.

С по-нисък приоритет заместват човек в множество трудни или опасни за него дейности, като например прекопаване на лозе или царевица посредством полуавтоматично оръдие на труда, тип мотика.

Свобода за роботите !

Ръцете се сравняват по степени на свобода (при тези, които ги имат - съществуват безръки роботи, отменящи хората с физически увреждания в трудни или опасни за тях дейности).

В България ще се произвеждат роботи с ръце с над 26 степени на свобода, способни да играят футбол с топка за тенис на маса.

САЩ планира да включи в 73-тата поправка на конституцията си клауза, даваща неограничена свобода на ръцете на роботите си. Виж Юнайтед Стейтс Роботс анд Меканикъл Мен.

Видни роботи

Производители

Лични инструменти