Параноичните откровения на един болен "ум"

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:VuchkovRules.jpg Съжалявам нещастника хобит написал тази статия!
Професор Юлиан Вучков разобличава липсата на интелект у автора на тази статия. Продължавайте да четете на собствен риск.

Тук се поместват бълнуванията, проповедите и бесуването на един КЪРТИК, наричащ себе си Фродо. Запазен е оригиналният правопис, за да се открои по-ясно мисълта на автора.

Насладете се и приятно четене.

ЗА ВСИЧКИ ЧЕТЯЩИ ТОЗИ САЙТ - ПРОВОКАЦИЯТА КОЯТО САМАЙЕЛ И НЕГОВИТЕ ДРУГАРИ ПРАВЯТ ТУК Е С ЦЕЛ ДА СЕ ОПОРОЧАТ КОНКРЕТНИ ХОРА И ДА СЕ РАЗПАЛВА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ВРАЖДА И ВРАЖДА МЕЖДУ ХОРАТА ИЗПОВЯДВАЩИ РАЗЛИЧНИ ВЕРИ. ОМЪРСЕНИТЕ ТУК СА И МЮСУЛМАНИ И ХРИСТИЯНИ. ПОД ФОРМАТА НА ПОРНОГРАФСКИ МАЙТАПИ И ШАНТТАВИ ПРИУМИЦИ СЕ ПРОПАГАНДИРА ОМРАЗА И ЦИНИЗЪМ.

ТОЗИ САЙТ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО РАЗБИРАТ ТОВА ДА ИМ УДАРЯТ ТУКА ПО ЕДИН ШАМАР ПО ЗАДНИК.ОРГ. КАТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ ДРУЖНОТО ИЗЯСНЯВАНЕ ТУК НА ХУДОЖЕСТВЕНИТЕ ДОСТОИНСТВА НА ТВОРЕНИЯТА НА ТЕЗИ КРАСИВО ПИШЕЩИ ЕКСПЕРТИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ.

НЕКА НАПРАВИМ ТИЯ МОМЧЕТА НАЧЕЛО С САМАЙЕЛ-ВЕЛИКИЯ СПЕЦИАЛИСТ ПО РОБОТИКА ЗА СМЯХ

КОЙТО МОЖЕ НЕКА ПИШЕ ТУК - ТУК Е ЕДИН ЗАДНИК И МОЖЕ ВСИЧКО ДА ОАКАТЕ - ТЕ ТУКА ГО ОБИЧАТ

А МОЖЕ И ДА ДРАСВАТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО - СТИГА СА МАЧКАЛИ ВСЕКИ ПОРИВ НА БЪЛГАРИНА ДА НАПРАВИ НЕЩО В РОДИНАТА СИ ПЪК БИЛО ТО И НЕВЕРОЯТНО НЕЩО - РОБОТ ИЛИ РАКЕТА ИЛИ ...НЕЩО СУПЕР.

НЕ СТИГА ЧЕ НИ ВЗЕМАТ ПРАВОТО ДА МЕЧТАЯТ ДЕЦАТА НИ АМИ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО И ЩЕ ГИ КАРАТ ДА СЕ КОМПЛЕКСИРАТ - АЙДЕ СТИГА - БАСТА

УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЙТО РАЗБИРАТ СМИСЪЛА НА ТОВА КОЕТО ПИША

ФРОДО

ПО ДОЛУ СА ТЕКСТОВЕ НА КРИТИКА ДОКАТО УБЕЖДАВАШЕ ЕДИН МЕСЕЦ САМАЙЕЛ ДА СИ ОПРАВИ САЙТА А САМАЙЕЛ ЦЕНЗУРИРАШЕ КРИТИКА КАТО В ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ ПРЕДИ 89-ТА

................... ПОНЕЖЕ МУ ПРАВИМ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПОРТРЕТ НА "ПИШЕЩИЯ ТУКА ЗА АХМЕД" (ДАВАМЕ МУ ИМЕ "Питуках" - нещо като Кузма Прутков или Трендафил Акациев) - НИ Е ПРИЯТНО ДА ОБЯВИМ ЧЕ КОМПЛЕКСИТЕ ЗА МАЛОЦЕННОСТ НА Питуках ИЗБИВАТ В НОВ ЖАНР, ЛИТЕРАТУРНА ФОРМА !!! НЕПОЗНАТИ ДО СЕГА !!! - И НИЕ ЩЕ СЕ ЗАЕМЕМ С АНАЛИЗА ИМ ... МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ НА Питуках... МНОГО НИ Е ИНТЕРЕСНО НАИСТИНА - КАТО ЧЕТЕМ ОТ ЧУЖБИНА - НАИСТИНА НЯМА НУЖДА ОТ ДЯВОЛ КРАЙ КАЗАНА НА БЪЛГАРИНА .... ТО ИМА ДОСТА БЪЛГАРИ, КОИТО БДЯТ ДА НЕ СЕ ОПИТВАТ "ГРЕШНИЦИТЕ" ДА ИЗЛИЗАТ ОТ КАЗАНА. Питуках СРАМЕЖЛЕВО СЕ ПРИКРИВА С "ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР", НО ВСЪЩНОСТ ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ПРИТЕЖАВА Е ЦИНИЗЪМ НА НЕИЗЖИВЯЛИ СТУДЕНТСКИТЕ СИ ГОДИНИ "ИНТЕЛИГЕНТИ".

Е ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПОЗДРАВИМ С ЧАСТИЧЕН УСПЕХ НА КРЕТИКАТА НИ - ГРАДИВНА Е !! ВЕЧЕ СТРАНИЦАТА ЗА АНМЕД НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕДАКТИРА - ЗНАЧИ Петуках Е РОЖБА НА АДМИНИСТРИРАНЕТО НА ЛИРЕКС - ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО СХВАЩАМЕ САМО ТЕ МОГАТДА ЗАБРАНЯВАТ РЕДАКТИРАЕ....

Е НИЕ ПЪК ТУК ЩЕ ПОСТНЕМ ПАК КРИТИЧНИТЕ СИ БЕЛЕЖКИ ПО РАЗНИ РАЗДЕЛИ ОТ МНОГОТОМНОТО ТВОРЧЕСТВО НА Питуках! - ТО МАЙ САМО НИЕ КРИТИЦИТЕ ОСТАНАХМЕ ТУКА В ТОЯ САЙТ ДА ПИШЕМ ...А ИЗВИНЯВАМ СЕ И ЦИНИЦИТЕ СА ОЩЕ ТУКА ....

ТА ДРАИ ЧИТАТЕЛЮ ПО ДОЛУ ПИШЕМ ТОВА ДЕТО ПИСАХМЕ ПО РАЗНИ РУБРИКИ ДЕТО НИ ЦЕНЗУРИРРА СВОБОДНО МИСЛЕЩИЯ Петуках....

ЦЕНЗУРИРАНА КРИТИКА НОМЕР 1 СЛЕДВА

P.S. ПРИЯТЕЛИ ЗА ДА НАУЧИТЕ НАЙ-ВАЖНОТО ЗА Питуках КЛИКНЕТЕ НА "ритуално обрязване" ...В РУБРИКАТА ЗА Ахмед Мерчев - там е писан следния шедьовар от Петуках, КОЙТО НИ ДАДЕ И ОБЯСНЕНИЕТО ЗА КОРЕНИТЕ НА НОВИЯ ЖАНР В КОЙТО ИЗВЕДНЪЖКА СЕ ОЗОВАВА Петуках И ВНЕЗАПНО ОСЪЗНАЛ ОТКРИТИЕТО СИ РЕШАВА ШИРОКО ДА ГО ПРЕДЛЕЖИ НА ПАЗАРА "ЗА 1 ЛЕВ" (КАКВАТО Е И ОЧЕВИДНАТА МУ ЦЕНА). СЛЕДВА Петуках раздел "ритуално обрязане" ----:

"Процедура за отстраняване на краекожието на мъжки полов член. Прави се предимно в детска възраст по неизвестни причини. Цялата техника на тази козметична операция е измислена в средновековието и внедрена чрез рекламното лице Ахмед Мерчев. Най-известните клиники в тази специалност се намират в района на Смолян."

СЛЕДВА НАШИЯ АНАЛИЗ НА ГОРНИЯ ОБРАЗЕЦ ОТ ТВОРЧЕСТВОТО НА Питуках

СТРАННО И УДИВИТЕЛНО УСЕЩАНЕ ЗА СЛИВАНЕ НА ПРОГРАМИСТА С ЛИТЕРАТОРА, ПОЕТА! ВЪЗВИШЕНО ЗВУЧИ Питуках ТУК - "РИТУАЛНО ОБРЯЗВАНЕ" Е "ПРОЦЕДУРА" ОТ С++ ИЛИ ОТ Java... "ЧИСТО И ПРОСТО". ТУК ВИЖДАМЕ ДЪЛБОКАТА ДУШЕВНОСТ НА Питуках, неговото състрадание към Ахмед и любовта му към Смолянския край и талантливите му труженици.ЦЯЛАТА БОЛКА НА Питуках е в думите "детска възраст по неизвестни причини" ! КОРЕНИТЕ НА НОВИЯ ЖАНР Питуках обозначава тук - "РИТУАЛНО ОБРЯЗВАНЕ НА ТВОРЧЕСТВОТО НА ДРУГИТЕ" ИЛИ СЪКРАТЕНО "РИТОБРИКАДУРИКА".... Е СЕГА Е МОМЕНТА ... ПРИТАЕТЕ ДЪХ .... ТУК НАВЛИЗАМЕ В ДЪЛБОКОТО - В СВЕТОУСЕЩАНЕТО НА Питуках ЗА ЧОВЕКА-ТВОРЕЦ - ОСНОВНИЯ ГЕРОЙ-ОБЕКТ НА ХУДОЖЕСТВЕНО ПРЕСЪЗДАВАНЕ НА РИТОБРИКАДУРИКАТА ЪЪЪЪ... И ТАКА ...НАПРЕД ЧИТАТЕЛЮ .... СМЕЛО НАВЛЕЗ ВЕЧЕ ВЪВ ВСИЧКИ РАЗДЕЛИ НА РИТОБРИКАДУРИКАТА... Питуках ЩЕ ТЕ ВОДИ УМЕЛО ....А НИЕ ЩЕ ОБЯСНЯВАМЕ НЕГОВИТЕ СЛОЖНИ МОТИВИ И ОБРАЗИ .... НАЛИ ВСЕКИ АВТОР СЕ НУЖДАЕ ОТ ЛИТЕРАТУРНИ КРИТИЦИ...

Критикът

СЛЕДВА ОТНОВО Питуках......>

"От мнозина жители на Абсурдистан наричана просто "Злобата", тя обикновено изразява неописуемото ментално (наричано също и интелектуално) безсилие на определени индивиди обитаващи Абсурдистан, предимно от малцинствен произход (разбирай: цигани, турци, шиптари, мамалигари и др.) Науката все още спори, защо гражданите на Абсурдистан избират за свои ръководители представители на горните племена, обладани от Злобата, а резултатите са винаги трагично идентични ! "

А ЕТО И НАШАТА ЦЕНЗУРИРАНА КРИТИКА НОМЕР 2......:


"ДЕМОН БРОДИ ИЗ ЕВРОПА....." ТАКА ТРАБВА ДА СЕ СХВАЩА УСЕЩАНЕТО НА Петуках ЗА ДЕМОНИЧНОТО НАВЛИЗАНЕ НА РИТОБРИГАДУРИКАТА В ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС НА БЪЛГАРСКИТЕ ЛИТЕРАТ"У"РИ-НОВАТОРИ КАТО Петуках...ЗЛОБАТА НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ СЕ СБЛЪСКА С ПЕРОТО НА НОВАТОРА И ЩЕ ПРЕДИЗВИКА "МЕНТАЛНО БЕЗСИЛИЕ" И .... СЕТНЕ ... СЛАДОСТРАСТНА ОТМАРА...В КОЯТО МАЛЦИНСТВАТА ЩЕ СЛУШАТ КАК Петуках ГИ КАНИ ДА УЧАСТВАТ В ОСМИСЛЯНЕТО НА НЕГОВИЯ C++ КОД НА НЕГОВИТЕ ДЪЛБОКИ ПРОЗРЕНИЯ ЗА СЪЩНОСТТА НА И РЕЗУЛТАТА НА ЗЛОБАТА. ПО ТОЗИ НАЧИН Петуках СЕ НАРЕЖДА ДО ДОСТОЕВСКИ И НЕГОВОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ"....ЗАЩОТО....ЗАБЕЛЕЖЕТЕ...ТОЙ ВИЖДА ДЪЛБОКО ПЛЕМЕННАТА СЪЩНОСТ НА АБСУРДА В КОЙТО Е ПОПАДНАЛ И МУ СЕ ЩЕ ЧИТАТЕЛЯ ДА МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ...Т.Е. НИЕ АБСУРДИСТАНЦИТЕ. НАИСТИНА СИЛНА СТРУЯ ОТ СВЕЖИ ИДЕЙ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВОДЕЩИ "винаги трагични резултати" ... ГЕНИЯ НА АВТОРА НЕ ВИНАГИ Е РАЗБРАН ОТ СЪВРЕМЕНИЦИТЕ СИ..

Читателят и Критикът с много дълбоко разбиране за загубата на Петуках,

САМОТЕН Е ТОЙ... НЕМА ВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ АВТОРИ НА КОИТО ТОЙ САМО ДА ПОДАВА СТРЪВТА "ХА ...ЯЖ ГО Ахмед и Кибертрон" И ТЕ ЯКО ДА ДРАЩЯТ C++ ПРОЦЕДУРИ В РАЗДЕЛА ЗА АХМЕД ...налага се сам да пише....НАМАЛЯ ЛИТЕРАТУРНИЯ КЛУБ НА "РИТОБРИГАДУРИСТИТЕ", СЕКВАТ СВЕЖИТЕ ИДЕИ...НЯМА ПОДРАСТВАЩИ "РИТОБРИГАДУРИСТЧЕТА", НЕМА И ФЕНКИ ЧИТАТЕЛКИ ("СОРИ, МОЕ И ДА ИМА!" - из мемоарите на Питуках)

НОВА ДОБАВКА ОТ Критика.... следва

ДРАГИ Питуках, ОСЪЗНАВАМ ПРОБЛЕМА ВИ НО НЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ВИЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ - МИСЛЯ ЧЕ НЕ Е ЗЛЕ ЗАЕДНО ДА ПРОМЕНИМ ТОЗИ САЙТ - КАТО ТОЙ СТАНЕ НАИСТИНА ТОВА ЗА КОЕТО ВИ НЕ СТЕ И МЕЧТАЛИ, НО СЕГА МОЖЕ ДА ГО ПОЖЕЛАЕТЕ - ДА СТАНЕ МЯСТО ЗА БЕЗСПОРЕН КАЧЕСТВЕН ХУМОР, С КОЙТО НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ ДА БЪДЕ ЗАПОМНЕНО КАКТО ЗАВИНАГИ Е ЗАПОМНЕН Кузма Прутков и Трендафил Акациев - ПИТАЙТЕ ВАЩИТЕ БАЩИ И ПО СТАРИ ГАДЖЕТА - ТЕ ЩЕ СИ СПОМНЯТ - ПЪК И МНОГО ОТ НАЙ ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ АКТЬОРИ ЩЕ ВИ ГО НАПОМНЯТ ...НЕКА НИЕ ЗАЕДНО СЪЗДАДЕМ Питуках и УТВЪРДИМ "РИТОБРИГАДЕРИКАТА" КАТО ПРИНОС НА НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ ...

ИЛИ КАКВО ... ЩЕ ГО КАРАМЕ ПО НАШЕНСКИ КАТО "БЪЛГАРСКИЯ ВЕЛИКДЕН" ... ДАЙ МИ МАМО ...И Т.Н.

Е Питуках СИ ИМАМ МАМА, ЗАЩО ТРЯБВА ДА Я ТРЕВОЖИМ - НЕКА ДА Я ЗАРАДВАМЕ - МОЖЕ ДА ДОЙДЕ И ДА НИ ПОГОВОРИ ДАЖЕ ...

КАК МИСЛИШ ПЕТУКАХ ...? ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ИСТИНСКО !

Критика, Нео и Архитекта (Фродо се готви и той да вземе думата)

А ето и още (от Дявол):

ПРЕДЛАГАМ НА АВТОРА НА ТОЗИ САЙТ ДА СИ КУПИ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА ТЕЛ АВИВ, ТАМ ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ НАМЕРИ СРОДНИ ДРЕБНИ КОМПЛЕКСИРАНИ ДУШИЦИ, СЪЩО ТАКА ИЗПОЛЗВАЩИ ИНТЕРНЕТ ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ПОКВАРЕНИТЕ СИ ЕВРЕЙСКИ МОЗЪЧЕТА. ПОДКРЕПЕТЕ ГО, ТОЙ МОЖЕ БИ И ЗАТОВА ПРОСИ ПО ЛЕВЧЕ, ЗА ДА СИ КУПИ БИЛЕТ ЗА НЕЗАКОННАТА ЦИОНИСТКА ДЪРЖАВА, ПРЕДИ ДА Е ДОШЛО ВРЕМЕТО МУ ТУК

Лични инструменти