Онуфрий Алтъпармаков

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Житие и страдание Грешнeго Онуфрий.

Съдържание

Биография

Роден в село Бургас, малко след залеза на социализма, от малък е свикнал с липсата на храна и системния побой. Детството му преминава в лежане в различни болници. Лекуван дълго и продължително, има време да изгради житейската си философия. Трагично прекъснат е процеса на мислене от започването на първи клас. Учи в едно от най-тъпите училища в селото заедно с децата на кмета и попа - същите олигофрени като него. Този безрадостен за него период свършва след 7 години, когато съдбата го захвърля да учи Ингилиски и компютори. Поради ограничения си по обем хард-диск 14 години се мъчи да завърши средното си образование и едниствено приемането му в редовете на гордата, велика и мощна българска армия прекъсват мъките му. Там поради тоталната му непригодност го прехвърлят от служба на служба докато не намира призванието си - става свинар. Общуването му с тези благородни животни допринася за изграждането на характера и мирогледа му. От най-вкусния приятел на човека научава великата житейска истина - днес си тук,утре си на пържоли. След кратко и мъчително кандидат-студентстване жалките му опити завършват с крах. Това го навежда на идеята, че живота е гадно копеленце, внушава му велики истини,които иска да сподели с хората. През далечната 2006г. е поставено началото на философската школа на Онуфрий известна като "Ранно Онуфрийцянство". Последователите на великия Онуфрий смятат (и двамата), че разсъжденията му за живота са невероятни и достигнати след дълги периоди на мисловна диария и ровене в интернет.

Основни разсъждения

За живота

Основните му виждания са, че ние хората сме супер прецакани. Непрекъснато работим все повече и повече заради някакъв си пиклив прогрес. За да може жената да не носи вода от кладенеца на селото, а да има течаща вода в кухнята, да не си варим ракията сами, а да си купуваме "Пещерска Гроздова" (Мека Топлина!). Да му пикая на прогреса! Да им пикая на жените! И аз ракия не пия, защо да работя повече. Другото кофти нещо на живота е, че когато имаме свободно време за да вършим простотия, нямаме пари. А когато имаме пари за да вършим простотия, нямаме време. За това хората трябва да ходят на училище след 70 годишна възраст и да взимат пенсия между 8 и 24 годишна възраст.

За жената

Защо не избием жените и не започнем да си водим нормален полов живот? Великия Онуфрий не е гей, но смята, че всички злини на тази земя произлизат от жената - Троянската война, Падането на Римската империя, Нашествието на Хуните, Стачката на Учителите и кофтито политическа кариера на Бил Клинтън. При разпалването на война жената вдига рамене и изпраща мъжа си, тримата си сина и внуците си на първа бойна линия. С прашка, копие и танк да се трепят с други бащи синове и внуци заради два грима и един секс.

За компютрите

Очевидци твърдят, че великия Онуфрий в прераждането си в лявата ръка е стискал RAM памет от 16MB с която е правил първите си изчисления за живота и хората. Спомняйки си още за раждането на 8086 процесора от малък той е закърмен с невероятната страст към компютрите. За него компютъра е единственото достижение на прогреса заради което човек си струва да си скъса гъза от бачкане - нарича го в мемоарите си безценното. В Том 10 от речите си го нарича "Анджакламата, която спасява света от поп-фолка. Това е бягството на интелекта от простотията на света.

За футбола

Свети Онуфрий от малък забелязва в себе си невероятния талант да рита, плюе и псува като често успява да прави и трите неща едновременно. Надарен с невероятна техника от рано става прицел за мениджъри на велики футболни клубове - "Бригадир - Тополовград", "ФК Глиган" от град Грудово и още един селски отбор - "Ливърпул"! Смята, че футбола е велика игра, играна от тъпи типове. Препратка - виж Христо Стоичков. И че град Ливърпул има един велик отбор - Евъртън.

За политиката

В Том 2 от речите на Онуфрий на Ст. Маракана ясно се вижда презрението му към политиката и политиците - "Shut The Fuck Up You Motha Fucka!"

За евреите

Виж Цигани

Великия Онуфрий (наполовина еврейн,наполовина грък и наполовина арменец) и от малък е закърмен с преклонение пред великата еврейска нация. Заедно с Финикийците той смята, че са нацията дала на човечеството парите, капитализма, експлоатацията на човека от човека и западната демокрация. Тези гениални изобретения са прекъснати за малко от социалиста "Адолф Хитлер" (скрит член на Tримата тромпетисти). Те са и една от малкото наций в света достигнали до великата мъдрост, че мястото на жената е в леглото,кухнята и армията. Жените според еврейте са идеалното пушечно месо. И няма нищо по добро от това арабски терорист да позастреля малко безполезни кучки!

За храната

Великия Онуфрий смята, че храната е спасила човечеството от глад, в това число и цялото Българско човечество. Тя е най-важната част от деня за един мъж и основното задължение на омъжената жена, която "Ако не ми нареже салата и не ми докара яденето ше й еба путчицата лелина, такъв хуй ше й тегля в гъза...". Единственото лошо нещо е,че на нас мъжете такъв хуй ни теглят докато искараме пари за храна, че жената изобщо представа си няма. Как тогава най-добрите готвачи са мъже? И защо са ни тогава жените?!

За секса

"Светът е оцелял защото се е...". Секса е важна част от ежедневието на човека. Най-краткия път към Нирвана, по-кратък дори Бахура с чесън. Оформя характера, сближава хората и увеличава потенциалния брой на последователите на великия Онуфрий. Призива му е "Плодете се Онуфриянци". И всички вие кофти пишлемета, които четете моята философия...

За работата

"Требе да се бачка! Да се вадят кинти за футбол,секс,жени и да издържаме войната на еврейте с техните арабски братя! За това работеше, гадове мръсни. И си плащайте миризливите данъци."

Ако искате да получите събраните томове на великия Онуфрий, "Мъдрости и Страсти" изпратете на адрес сл. Бургас Ул. Чапърчане 69 Вход - няма (гепаха го!) за пациента на доктор Иванов (психиатър) 313.13 евро или левовата равностойност на сумата по курса на БНБ. Осигурете си и един камион "Камаз" за пренасянето на всичите 724 тона! Майната ви! Онуфрий Алтъпармаков каза... Край на речта му...

Лични инструменти